Nası ban *;?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ЯΞЯ_ŦЦßOŔĞ™_Burda! tarafından 23 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG] Bakın arkadaşlar TR 5 de oynuyorum TS61 klanı ile pala hakkında işte 1 tane adamınız kesim yapıyor kesim yapmasın dedim sonra diyeceksinizki size kırmızı ışık yakacaz (bizim adamımızı kesmeyin diye) sonra ardından hemen dediki akşama görürsün kırmızıyı yakınca dedi.Sonrası resimde dediğimin ardından 2 gün chat banı aldım artist yazınca ban alıyorsak yuh be !!! Açıklayın bunu CM ler ama bence bu adam kayırmadan başka birşey değil.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Butür kelimeleri kullanmak kışkırtıcı olacağından ve bir tartışma ortamı yaratacağından ban almış olmanız olası şikayetinizi supporta bildirin ve incelenmesini isteyin gereken bir şey var ise yapılacaktır.

3. Merhaba ,

Forum isminiz forum geneline uygun değildir. Yaşı ufak kişilerin olduğunuda düşünmelisiniz. Daha uygun bir isimle başka bir hesap açıp foruma onunla giriş yapınız. Şimdilik süreli uzaklaştırdım tekrarında süresiz ceza uygulayacağız.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.