Nasıl bi Etkinlik Anlamak mümkün değil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 888 tarafından 29 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 888

888 User

yaw canım kardesım special galaxy gate weekend dıye brısey var oyunda ana sayfada ne ıse yarıyor ne verıyor bellı degıl galaxy gate ozel haftasonu ındırımı kapıların sembollerı var okey kapıya gırdık bıtırdık ne verıyor mesela zetaya gırdım havoc ıcın sılver demon attı ornek verıyorum hangı tasarımların hangı yuzdeyle yuzdeyı gectım kapının sonundakı hangı odulu alacagımızı bılmıyoruz daha etkınlıkler konusunda yazılan bırsey yok etkınlıklerle SSS dıye acılan konuyada baktım ordada bırsey yazılmamıs yahu zaten oyundan bısı bekledıgım yok umudumu kestımde yanı barı bısı cıkarıosun be canım kardesım bunu getırıyorsun da neden bılgı vermıosun sımdı zeta yapsam havoc alıcam dıye ya sılver demon gemı tasarımı atsa ne olucak bosamı yapmıs olucam kapıyı atmama olasılıgıda var ben onu goze alıyorum nasıl bı sıstem nasıl bı ılerleyıs anlamadım gıttı anladım oyunu salmısın bıgpoıntte kapatın dukkanları gıdınde bızde ısımıze gucumuze bakalım mıllet verdıgını zaten gerı alamıyor mecburen oynuyor yazık gunah

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

«Delta»: «Chimera» , «Phantom» «Epsilon»: «Mirage» , «Enigma» «Kuiper»: «Havoc», «Hercules», «Elite Demon» or «Silver Demon» «Lambda»: «Chimera» , «Phantom»

İyi Forumlar.

3. 888

888 User

bana su resımdekılerın acıklamasını yapabılrımısınız bı resımdekı acıklamyı yapmısınız dıgerı nedır ne ıse yarar teskekurler

deltada chımera phantom yazıo lambada chımera phantom yazıo

[​IMG] [​IMG]

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

1 Resimde görmüş olduğunuz aralarda SALE SALE yazıyor budaa demek oluyorki galaksi kapılarında indirim var..
    2 Resimde ise Galaksi kapılarından alacağınız ödüllerin 2 katı geleceğini söyluyor yanlız bu x4 için geçerli değil yani kappadan 1 hercül yerine 2 hercül zetadan 2 havoc epsilondan 2lf4 gibi.

Umarım açıkalyıcı olmuştur.

İyi Forumlar.

5. Aliens

Aliens User

Birinci Resim:

Her hafta Cumartesi günü başlayıp Pazar günü gece yarısı sonlanan bir özel ödül etkinliğidir.
    Bu etkinlikte sadece şu kapılar kullanılır: Delta-Epsilon-Lambda-Kuiper
    Her hafta hangi kapının ne vereceği değişmekle birlikte kapıların ödüllerine ekstra ya LF-4/10.000 UCB-100, Mirage/Enigma Tasarımları veya Chimera/Phantom, Harika Droitler:Hercules/Havoc/Epic-Silver Demon tasarımları ve son olarak Goliaht sürpriz paketi: Üç şirket Nufüz gemisi, Centaur ve Surgeon(Cerrah) eklenir.

İkincisinde ise kapıların tüm ödülü (UCB-100/Uridium ve Kronos Parçası hariç) ikiye katlandığı gündür. Genel itibariyle sadece Pazar günleri çıkmaktadır.

Başka sorunuz var mı?

888 bunu beğendi.
  6. 888

888 User

kronos olurdu cumartesı onun yerıne bumu oldu bırde dıkkatımı ceken bırsey golıath suprız paketı
    • Bir adet Centaur, Peacemaker, Sovereign, Vanquisher veya Surgeon Goliath tasarımı. (Bunlardan birine sahipseniz aynı tasarımdan ikinci kez almayacağınızı özellikle belirtiriz.)
    eskısı bu sekıldeydı yenısı yukarda yazdıgınız olsa gerek

yanı anlıyacagım su kı her hafta standart cuma zeus gunu olurdu bazen olmazdı okey
    cuma gecesı 12 de baslayan kronos x2 ve bu ozel hafta sonu odullerı pazar gunu gece 12 de bıterdı
    cumartesı gecesıde cıft kapı odullerı gelırdı

sımdı yukarıda yazılanlar sımdıye kdr olan kornos x2 ozel hafta sonu cıft kapı odullerı vs degıstımı yoksa sadece bu haftaya gelen ozgu bırsey mı bu etkınlık soru 1

soru 2 ise Üç şirket Nufüz gemisi dediğiniz bu gemıler mı oluyor Centaur, Peacemaker, Sovereign, Vanquisher veya Surgeon Goliath tasarımı degısen bırsey yo o zaman

acıklayıcı anlattıgınız ıcın tesekkur ederım @Aliens

7. 888

888 User

takvımden baktım da zeus gununde cok oynama var ve kronos gununde herhalde eskısı gıbı olmıyacak degısıklıkler olucak konu kıtlenebılır cvp veren herkese tesekkurler

8. Aliens

Aliens User

Nüfuz gemileri: Peacemaker-Sovereign-Vanquisher

Diğer sorunuza ise:

Cumartesi her hafta Özel ödül ve Zeus günü oluyor. Bu fix. Ama sanırım bir hafta Kronos günü geliyor bir hafta gelmiyor. Pazar günleri ise fix LF-4 günü, İki kat ödülleri ve Özel ödülleri geliyor. Bu son bir yıldır bu şekilde ilerlemekte.

Ve açıklayıcı olabildiysem ne mutlu bana. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.