nasıl bir şey istediğinizi buldum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sportlive24 tarafından 11 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

vuruş efektleri ve renkleri değişsin mi

1. evet

85,7%
  2. hayır

14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar hatırlarsanız eskiden mavi sıkma olayı vardı sırf mavi sıkmak için lf3leri fullemeye çalışırdık çünkü göze hoş gelen bir olaydı ki oynama amacımız da bu göze hoş gelmesi.şimdi yenilik falan geliyor tamam da ilerlemek için lf4 fullemek geliştirmek hercules tamamlamak falan tamam da asıl istediğimiz bu degil oyuna gelecek yenilikler oyunu kastırmadan ve göze hoş gelecek şekilde düzenlenmeli mesela lf4 leri fulledik ama halen kırmızı sıkıyoruz mesela bu çok can sıkıcı normal bir geminin kırmızı sıkması gibi geliyor şöyle bişey düşündüm lf4leri fulleyenler eski vuruş renkleri olan mavi vursun bir de x4ün rengi değişsin kanalizasyon suyu gibi rengi var hem adam keserken zevkli olur sadece sıralama için adam kesmeyiz keserken de zevk alırız ama bu söylediklerim oyunu kastırmayacak şekilde olmalı yoksa training arena falan boş işler size söyleyeyim ben 500 uri için( ne tp ne şp ne rütbe veriyor) açıkçası oraya girmem gider cubidekileri keserim en azından rütbe kazanırım adamları hazırlıksız keserim fazla ugraştırmazlar arenadakiler boosterleri almış geliyor
    buraya konu açmamın asıl nedeni eski vuruşlar göze hoş geldiği için oyuncu çok idi şimdi de lf4 için öyle yapılsın ama kırmızı kalmasın

2. Mavi değilde başka bir renk olabilir Açık sarı veya mor gibi renkler olabilir

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

guzel fikirde gelistirilmeli ..gorsel eklerseniz daha iyi olur yoksa hayal gucumuze kaliyor,bence lf4 full olan renk kesinlikle degissin kirmizi yada mavi disinda olmasi mantikli ,fark olmali kasmamali sari olabilir hatta x1 bile x2 den farkli olabilir

4. Mor güzel olur bence...

5. Merhaba ,

Gecenin bu saatinde yanılmıyorsam LF-4 saldırı renkleri değişsin tarzında bir konu açmışsınız. Eğer doğru anladıysam böyle bir konu daha önceden açılmıştı. Bölümde arama yaparsanız bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. ben olumsuz kullandım oyumu sebebide şu mavidende sıkıldık geliştirme seceneği olsa kullanırdım bence full lf4 ler ap ayrı bi renk sıkmalı :)

7. skayra1

skayra1 User

her fikir değerlidir düşüncesiyle olur diyorum. Gerci oyun kasmasından ve saldırılar esnasında ekranın cok karışık olmasından dolayı ben bütün efektleri kapaıyorum ama isteyen varsa stres atacaksa o renkleri görmek isteyen kişi o renkerle bakabilir ...

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Fikir güzel ama geliştirilmelidir.

Keyifli Forumlar

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Görsel efektler eklenmeli bence bu şekilde kalırsa çok sade duruyor fikir.

İyi forumlar

10. Yeni renkler kesinlikle düşülmeli Bide şöyle bir önerim var

LF-4 lazeri LF-3 lazerin üst versiyonu olduğundan Lf-3 lazeri full bir oyuncu x3 le yeşil lazer sıkıyorsa Lf-4 lazeri full bir oyuncu X1 ve X2 lazerlerini yeşil sıkabilir X3 de beyaz olabilir X4 ede bişi bulunur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.