NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PARADOX__[TÜRK] tarafından 7 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mrb arkadşlar ben uzun zmandır beri oyunda yoktuum ve bugün döndüm ve sorularım 31 arge full irisi 1 havoc goliyim tek hangar ben vuruş hasarımı arttırmak isityorum ve bunu yapmalıyım geliştirmler haric onlaır biliyorum onları düzenli olarak yapıyorum bunun bana biraz bilgi veriseniz sevinirim şimdiden tşk ederim iyi oyunlar ve bu arada 3 lf4 var bide bütün kapılaarım ama yıldız rütbesi daha nie gelmedi yardımcı olursanız sevinirim

2. Merhaba ,

Droid'leri öğe geliştirme yaparak 16 seviye yaparsanız içine koyduğunuz lazerlerin hasarı %6 oranında artar. Ayrıca ne kadar çok LF-4 o kadar çok vuruş demektir. Tabii ki LF-4 öğe geliştirme yapılarak 16 seviye olursa ekstradan %6 vuruş artışı olur.

Droid'ler için Zeta kapısından kazanma şansı olan Havoc droid tasarımı'da etkilidir. Fakat toplam droid sayısı kadar olması gerekiyor.

Yıldız derken taç simgesini diyorsanız Kronos kapısını tamamlayınca geliyor.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Mart 2015
  3. Peki tsk ederim ama ben hades yapildiginda geliyor diye biliyordum yoksa kronos kapisini mi yapmam gerekir

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Kronos kapısını yapınca geliyor.

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Evet arkadaşımızın ve modumuzun da dediği gibi kronosu yapınca gelmektedir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.