Nasıl bir yol izlemeliyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Storm65 tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Storm65

Storm65 User

Beyler:
    Gemi:Vengeance
    Diroitler:1 İris 6 Flax
    Kalkan Jeneratörleri:3 bo2 gerisi bo1
    Hız Jeneratörleri:9 elit gerisi credi ile alınan en iyisi
    Silahlar:Roketatar 5 li 10lf3
    Level:13 (level 13 ün görevlerini yapmaya başladım görevlerim çok az diğer levellerinde tüm görevlerini yapmadım süreli olanlar çoğu)
    Credi:7.822.653 skylab sağolsun bide az bi çevrem var çabuk kasabiliyorum.
    Uridium:8.489 uriyi direk lf3 alıyordum artık bo2 almayı düşünüyorum bunada cevap verirseniz sevinirim...
    1.konfi:gemi full hız diroitler full kalkan
    2.konfi:gemi full hız diroitler 3 tanesi kalkan (bo2) gerisi lf3
    Goliath pet ve 2. hangar için erken diye düşünüyorum özellikle goliath almak istemiyorum.
    Konudada yazdığım gibi sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ?

2. Öncelikle selam-ün aleyküm. Goliath alman belki iyi olabilir çünkü ekstra 5 lazerin olacak. Bence görevlerini yap ve tallon kesmeye başla şuan en iyi tallonda para kazanabilirsin. Telefonda tl varsa katlayıcı alıp pvp de kutu toplayarak hem cephane hem de uridium kasabilirsin. Uridium biriktirdikten sonra pet almanı tavsiye ederim çünkü pete 1 verir 3 alırsın. Peti ne kadar erken alırsan o kadar iyi çünkü 8 level yapmak için 80milyon tp kasacaksın. 8 level olduğunda kami 3 ( 30 saniyede bir 75k hasar) ve ticaret 3 ( 30 saniyede bir ticaretten %30 kâr) edersin. Mesela ticaret modülünde indirim ve ppremium varsa skylabdan hemen yollama 857 uri oluyor ve 4000 promerium 4m den satılıyor. Bunu 10 kere yaparsan 8.5k uriye 40m kredi azımsanacak bir rakam değildir. Hangar almanı şuan tavsiye etmem hangarı bence citadel, aegis gibi gemileri alacağın zaman al. Sormak istediğin başka bir şey varsa sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım. :)

İyi forumlar.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Beyler:
    Gemi:Geminizi Leonov yapabilirsiniz.
    Diroitler:Öncelikle İrislerinizi tamamlamalısınız
    Kalkan :Kalkanlarınızı BO2 olarak tamamlamalısınız
    Hız Jeneratörleri:Hızlar önemli.Bütün hepsi Elit olmalı
    Silahlar:Vuruşunuzun artması için LF3 ler tam olmalı
    Level:Eski yapmadığınız görevleri Gruplarla kolay yapabilirsiniz.
    Credi:Bir klana üye lup klandan destek alabilirsiniz.Kristallon iyi kredi verir.
    Uridium:Önceikle Kalkan ve hızlarınızı tamaladıktan sonra diğerlerine devam edin.
    1.konfi:gemi full hız diroitler full kalkan-Gemi kalkan ve silah,Diroitler Komple silah(vuruşunuzun güçlü olması lazım).
    2.konfi:gemi full hız diroitler 3 tanesi kalkan (bo2) gerisi lf3-Gemi Komple hız ve silah.Diritler komple kalkan.
    Goliath pet ve 2. hangar için erken diye düşünüyorum özellikle goliath almak istemiyorum.Pet alırsanız size kasılmanızda yardımcı olur.
    Konudada yazdığım gibi sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ?

Yazdıklarımı takip ederseniz,en kısa zamanda iyi bir geliştirme yapacağınıza inanıyorum.

Keyifli Forumlar.

4. Storm65

Storm65 User

kardeşim iyi güzelde öncelik sırasını sordum ben bende bunları yapmam gerektiğini biliyorum mesela bugün elit hızları fulledim artık ne yapmalıyım credi ile veya uri ile onu sordum ben.

Aleykum selam ve teşekkürler oyuna para atmak istemiyorum

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

ilk işin hız jenaratörü lf3 ve bo2 leri fullemek olmalı

6. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Lazerleriniz kalın sıkması için yapabilirsiniz .

24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5 +

Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Iyi Forumlar

7. Storm65

Storm65 User

hızlar bitti lf3 gemi için hepsi var ama bir konfide diroitlere koyduğum için lf3 eksiğim var biraz ama kalkan sadece 3 tane bo2

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yazdıklarımızı iyi okursanız,orada yapmanız gerekenleri öncelikli olarak yazmıştım.

Keyifli Forumlar.

9. Storm65

Storm65 User

Saol kardeşim de sen tam olarak beni anlamamışsın ben mesela şimdi 10000 uri var ne almalıyım yoksa biriktirmeli miyim onu sordum sıra derken o hepsini bir arada yapamam sonuçta.

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İzlemeniz gereken yolu mantık olarak yazabiliriz.

Öncelikle vuruşlarınızı arttırmanız için lazerlerinizi,hızlarınızı ve kalkanlarınızı tamamlamalısınız.

Ardından da vuruşunuza etki eden Arge,geliştirme,Havuç tasarımı gibi ekipmanlara yönelmeniz.

Savunma amaçlı Kalkan ve Hercüles gibi ekipmanları tamamlamanız olarak sıralayabiliriz.

Keyifli Forumlar.

11. Storm65

Storm65 User

Teşekkürler yeterli cevapları aldım konu kilitlenebilir.

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Darkorbit Forum ekibi olarak biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.