Nasıl bir yol izlemeliyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DuoTırs tarafından 15 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DuoTırs

DuoTırs User

Beyler:
    Gemi:Goliath
    Diroit:5 iris 2 flax (iris için credi kasıyorum)
    Silahlar:23lf3 gerisi lf2 (lf2lerden biri gelişmiş)
    Level:15
    Skylab:Yeterince
    Jeneratörler:Full Elit Hız 12bo2 gerisi bo1
    PET:Yok
    ArGe:9
    Hangar:2 biri koddan geldi.
    Credi:38.455.995 Uridium:60.537 (kasmaya devam ediyorum)
    Bide konfi istiyorum beyler ama ağır konfi olmasın sürekli aynı konfide kalmak istemiyorum aynı olsun iki konfide ağır konfi olduğunda düşman keseceği zaman hemen hızın kalkanı bitiyor ağıra alınca gidemiyon yine kesiyor
    Not:Biraz elit sıkıntım var.

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba ,

x-3 ve x-4 haritalarında seri şekilde saimon , mordon , sibelon ve devolarium imha ederek kasabilirsiniz. Yada eğer Goliath varsa x-6 ve x-7 haritalarında Kristallin , Kristallon ve grup olarak Cubikon imha ederek kasabilirsiniz. İmha ettiğiniz npc'lerin kargo kutularını toplayıp satabilirsiniz. Ayrıca skylab'tan Promerium yollayıp satabilirsiniz.

Seviyeniz yetiyorsa 5-2 korsan haritasında kasabilirsiniz. İmha ettiğiniz npc kargolarını toplayıp orta kısımda satarak kredi kasabilirsiniz. 5-2 haritasında hammadde satış fiyatı biraz daha yüksektir.

Iyi Forumlar.

3. DuoTırs

DuoTırs User

teşekkürler bide konfigürasyon lazım konumda belirttiğim gibi.

4. Traubbe

Traubbe User

Tek başınıza x-6 x-7 haritasında Tallon kesebilirsiniz.X-6 haritasında Cubikon kesenlerle beraber katılıp sizde kolay Uridium ve Credits kasabilirsiniz.
    Konfi olarak 1. Konfi gemi 10 tane kalkan 5 hız diroit full silah 2. Konfi gemi ful hız diroit 10 kalkan 2 silah koy

5. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Evet Arkadaşımız güzel bir konfigürasyon örneği vermiş.

Iyi Forumlar

Traubbe bunu beğendi.
  6. DuoTırs

DuoTırs User

teşekkürler... gerekli cevapları aldım konu kilitlenebilir...

7. Merhaba,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.