Nasıl Bir Yol İzlemeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve λrmλ|SentinaL tarafından 14 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar oyun hakkında bilgim nerdeyse 0 Leonov ve golim var 8 flax gemi full lf3 oldu bugün şimdi nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ocak 2016
  2. dostum 8 flax gemi ile goli dizmen mantıksız olur bence o yüzden leonov ile kasılmaya devam etmelisin vede goliye ne zaman geçeyim diyeceksen skylabı fulle uri ile 4 iris al gerisini credi ile al.

ucuş düzeni credi ile alıcan %20 roket hasarı veren düzen vardı onu alabilirsin ismini hatırlayamadım kusura bakma :)

3. amacım goliye geçmek değil hocam sıra sıra dizmeyi düşünüyorum önce nelere öncelik vermeliyim iris mi alayım, arge mi dizeyim , pet alıp kargo paketi mi toplayayım hangisi daha karlı ve hızlı olur uçuş düzenine geçtim bu arada teşekkürler

4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

İlk olarak iris sayınızı lf3 sayınızı ve bo2 kalkan sayınızı arttırmanız ardından goliath gemisi alıp gemiyi geliştirmeye devam etmelisiniz.Skylap içinde başlangıçtan itibaren modül,toplayıcı ve rafinerilerinizin seviyesini arttırmanız faydalı olacaktır.

Keyifli forumlar.

5. öncelikle pet alıp kutu toplayabilirsin fakat katlayıcı ve pre olmadan 1 saatte yaratık keserek daha karlı çıkarsın o yüzden leonov ile x-3 x-4 de yaratık keserek aynı zamanda en az 20-25 lf3 15-20 bo2 ve en az 4 iris aldıktan sonra goliye geçmeni öneriyorum arge ise acele etme gemi boş olduktan sonra arge işine yaramaz.

pet alıp kutu toplayacağım diyorsan 1 aylık pre tr serverlarında 11 tl 1 haftalık katlayıcı 3.5 tl ama başka oyuncularında yorumlarını beklemeni öneriyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.