nasıl bir yol izlemeliyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MuratHancı tarafından 5 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar;

beyler oyuna yeniden dönmeye karar verdim 2 aydır palada takılıyorum kappaya dadandım lf4 leri ve herkülleri tamamlamayı düşünüyorum şuan 15 lf4 üm var tartarus da olmak üzere bütün tasarımlar ve gemiler mevcut 20 lwl 28 argeyim şuan 720.000 uri var yarısını kutuya harcıycam indirimi bekliyorum 8 iris var uri basıp almıycam inat ettim :) sizce nasıl devam etmeliyim ?

cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

2. Usta havuçlar fulluyse x2 de hades kappa dadan :)

Anahtarda pek şansın yok ise eğer hades işini görecektir .

geliştirmelere başlasan biraz iyi olur droitleri ufak ufak lwl atlattır .

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Apis-zeusunuz eksik ,sandık indirimi geldiğinde alarak Apis zeus günlerinde açabilirsiniz.

2 haftada bir cuma günleri genelde geliştirme indirimi olur,o günlerde irislerden geliştirmelere başlayabilirsiniz.

Sağlam grubunuz varsa çift katlı indirimli günlerde hades kapısı dönebilirsiniz.

Havoc herkül yoksa önce zeta sonra kappa olarak devam edebilirsiniz.

Arkadaşlarımızın farklı tavsiyeleride olacaktır.Kkonuyu yeni başlayanlar bölümüne taşıyorum.

Bol şans ve keyifli forumlar.

4. yazmayı unutmusum irisler 16 lwl lf4 ler 9 level 16 kalkanda 11 level yaptım geliştirme indirimini bekliyorum önceliğim herkül ve lf4 tamamlamak olacak bu yüzden urinin yarısını anahtar indirimi için tutuyorum bu oyunda herzaman savunma önceliğim olmuştur buna göre yol izliyorum farklı ve avantajlı bir taktiği olan varmı ?

5. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Kappa biliyorsunuz %25 ihtimalle LF-4'te veriyor.

Muhtemelen hercüllerinizi tamamlamaya çalışırken LF-4'te çıkacaktır.

Geliştirmeleriniz gayet iyi durumda, bana soracak olursanız biraz geliştirmeleri erteleyebilirsiniz. Nedeni ise Ar-ge puanınız, eğer yapabiliyorsanız 36 Argeye kadar yükseltmenizi öneririm. Tabii sizin tercihiniz, siz geliştirmeleri daha önemli buluyor olabilirsiniz :)

Ayrıca sandıklarda Apis ve Zeus parçası ararken de LF-4 bulabilirsiniz.

Şu an durumunuz dengeli ilerlemekte.

Şansınız bol olsun :)

İyi forumlar.

6. Teşekkürler modum geliştirmeye fazla önem veren biri değilim zaten tek derdim lf4 ler onuda dediğim gibi indirim bekliyorum gelir gelmez 500 anahtar alırım argeyi de sistem değişicegi için yükseltmiyorum bilerek kappa da ilerlemem daha iyi olucak sanırım ondan sonra zetaya devam ederim

Thecruciall bunu beğendi.

7. Sürekli kappa aç zaten kappa x2 günlerinde çok fazla LF-4 vermekte yani istemediğin kadar LF-4 olur.

Herkülde denk gelebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.