Nasıl Bir Yol İzlemeliyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TufanGuzel tarafından 26 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TufanGuzel

TufanGuzel User

Merhaba arkadaşlar.
    Oyuna yeni başladım oyun videolarını izleyerek biraz bir şeyler öğrendim.
    Skylap geliştirip oradan kazandığım para ile geceleri jeneratör ve lazer almaya çalışıyorum. Aynı zamanda x-3 haritasında tecrübe puanı kasıyorum.
    Geminin özellikleri şunlardır;
    Gemi: Goliath
    Lazer: 26 lf3
    Jeneratör: 15 Bo2
    Droit: 4 flax 4 İris
    Arge:7
    Pet: 3 seviye oto toplama mevcut

Oyuna başladığımda leonov kullanıyordum ve bu gemiye geçtikten sonra ve bir çok şey tamamladıktan sonra bile hasarda çok az bir artış oldu ama daha dayanıklı oldum en azından çok aşırı güçlü biri saldırmaz ise kaçabiliyorum.

Gelişmek için hangi yolu izlemeliyim ben x-3 de uzaylı kesmekten başka bir şey yapmıyorum. Oyundaki tecrübeli arkadaşlar yol gösterirlerse sevinirim. Nasıl bir yol izlemeliyim ?

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Öncelikle kredi kasıp açık arttırmadan irislerinizi ve hız jeneratörlerinizi tamamlaya bilirsiniz.

Biriktirdiğiniz uridium ile Alpha kapısından başlayıp kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim.

İyi forumlar.

3. Dostum önceliğin x-6 haritasına gidip cubikon kesenlerle beraber cubi kesmen olsun. Ordan gelen kredi ile irislerini veya jeneratörlerini tamamlayabilirsin. Gelen uri ile de kapı yapabilirsin özellikle zeta çift kapıda harika kar ettiren bir kapı.. Gelen anahtarlarla kutu açıp lf-4 veya jeneratörlerini fulleyebilirsin. Ayrıca havoclarını tamamlayıp %10 daha fazla da vurabilirsin ;)

4. bu özelliklere göre x-3de takılman hata bir kere, server kalabalıksa cubi gruplarına katılabilirsin aksi durumda kristallon kesebilirsin rahatça. kastığın krediler ile de eksik lf3-kalkan ve irislerini tamamlarsın. ben olsam uri ile bir süre de arge alırdım

5. Şimdi vip kamikaze alıp seri çubikon gruplarında dönerek uridium elde edebilirsin.

Credilerini iris , bo2 ve lf3 tamamlamaya bak.

Gelen uridiumları x2 gününde zetaya basarak kullanabilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.