Öneri Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RaViper tarafından 9 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. RaViper

RaViper User

Gemi tasarımları mevcut, Cyborg,mimemis, hammer yok
    lf 4 ler full, geliştirmeleri yok(5 yansıma,1 magma,1 hiper)
    bo2 ler full, geliştirmeleri yok
    Droidler full hepsi 16 svy
    havoc hercules full
    spartan yok
    uçuş düzenleri full
    arge 30(31 olacak çok az kaldı)
    Pet full
    Seviyem 20
    375k uridium var pazara kadar 400k olur

1- Cerrah var ama cyborg almak istiyorum. Cyborg için gerekli parçaların yarısı var. Öncelikle şunu sormak istiyorum sizlere: Cyborgun geri kalan parçalarını uridiumla mı tamamlayayım yoksa elimdeki uridiumla zeta yapıp hem anahtar hem günlük dosyası kasıp gelen anahtarlarla kutu açıp mı tamamlayayım hangisini tavsiye edersiniz ?

2- Elimdeki uridiumu biriktirip geliştirme indirimi geldiğinde bo2lerin seviyesini 16 yapmalı mıyım ? Yoksa şimdilik ona gerek yok mu ?

3- Ya da bu uridiumla a-b-g kapılarını dönüp elit mermi mi kasayım ?

Kısacası arkadaşlar ve sayın modlarım tıkandım ne yapacağımı neye yöneleceğimi bilmiyorum. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi merak ediyorum. Bana en mantıklı yolu gösterirseniz sevinirim :)

ORNİTORENK_PERRY bunu beğendi.
  2. Bende yan hesabımda benzer bir yol izliyorum irisleri geliştirdim sonra kalkanlara geçtim. LF4 leri geliştirmiyorum kararsız olur belki ilerde veya lazer storm etkinliği yakalama ihtimalim olur diye. Sayborg parçasını almak mantıklı değil zeta yapacağına imkanın varsa uridiumu biriktirip indirim paketi çekip seri hades dönersen daha çok anahtar kasarsın elitde gelir oradan. petin full olması tüm slotların açık olup lazer uzaylı radar toplama protokollerinin full olmasıyla olur vegerekli modüllerin varlığıyla. Tüm bunlar tamamlandıktan sonra 20 herkül yap hadesten bölünme gelecek zaten spartan + herkül takıl. Sayborg parçalarını hiç düşünme oil olduktan sonra onlar tamamlanıyor. sayborgta olmazsa olmaz değil uridiumunu biriktir parçaları bulmak kolay iyi oyunlar umarım faydalı olabilmişimdir.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. RaViper

RaViper User

öncelikle yorumun için teşekkür ederim uridiumları biriktirip bo2leri geliştireceğim sonrasına bakacağım artık :)

ORNİTORENK_PERRY bunu beğendi.

4. 1- Cerrah var ama cyborg almak istiyorum. Cyborg için gerekli parçaların yarısı var. Öncelikle şunu sormak istiyorum sizlere: Cyborgun geri kalan parçalarını uridiumla mı tamamlayayım yoksa elimdeki uridiumla zeta yapıp hem anahtar hem günlük dosyası kasıp gelen anahtarlarla kutu açıp mı tamamlayayım hangisini tavsiye edersiniz ?

Cevap-anahtar topla(PALA TOPLA)

2- Elimdeki uridiumu biriktirip geliştirme indirimi geldiğinde bo2lerin seviyesini 16 yapmalı mıyım ? Yoksa şimdilik ona gerek yok mu ?

cevap: geliştirme indrimini bekle

5. RaViper

RaViper User

Cevap için teşekkürler çok net oldu :)