Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve KOÇER•02[ELBAY] tarafından 11 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar iyi forumlar.
    Öncelikle gemim içerik olarak Kalkanlar ve LF4'ler full 16. Ageis elite tasarımını kullanıyorum. Elitim var. Uçuş düzenleri pet modülleri vb eksiğim yok ve 1 Milyon uridyum mevcut.
    Kafama takılan bir kaç şey var tavsiyelerinizi bekliyorum ;

1-Öncelik olarak en iyi kullanabilecek gemi sanırım Cyborg. Cyborg almayı planlıyorum. + Ve - yönden düşüncelerinizi veya tavsiyelerinizi alabilirim. Ayrıca Cyborg tasarımlarının bir artısı var mı ? (Örneğin ageis tasarımlarının verdiği gibi )

2-Prometheus lazerleri en seri nasıl elde edilir ve fullenmesi için kaçtane gerekli ? Ne kadar zaman alır ?

2. özdemir.x

özdemir.x User

Dostum prometheus lazerleri 17 seviye ve üstü isen bl görevlerinden 10 adet elde edebilirsin. Kalanları ise birleştir kısmından elde edebilirsin. Birleştirdeki formüle bakarak şunu söyleyebilirim elindeki uridium ile hafta sonu zeta dönüp hem eksik argen varsa tamamlarsın hemde gelen anahtar + kredi ile pro lazerin belli bir miktarını elde etmiş olursun. Geriye rinuks kasmak kalıyor onuda kapı dönerken bastiğın uriden gelen x2 x3 cephanesi ile bl haritasında kasabilirsin.

Ek olarak şunu söyleyim ortalama bir gemi ile blde x2 ve x3 cephane kullanarak 4 5 saate içinde çok rahat 6 k rinuks kasıliyor. Yani asıl önemli olan kısım kredi ve anahtari tamamlamak.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Temmuz 2019
  3. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Öncelikle Cyborg ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca benim şahsi fikrim olarak 16 lazer slotu , %10 extra hasar bonusu ve bunun yanı sıra 16 jeneratörlük donanımı ile bireysel darkorbit için bir vazgeçilmez. Ancak takım savaşlarında yetenek gemileri daha işlevsel kalabiliyor.

Prometheus lazerleri ile ilgili fikir ve önerilerim için buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.