nasıl bir yol izlemeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve MelikBey tarafından 9 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MelikBey

MelikBey User

öncelikle selamün aleyküm hayırlı akşamlar değerli moderatörlerim ve değerli forum arkadaşlarım şimdi benim gemi 22 seviye 13 milyara yakın tp var 16 prometheus ve 4 prometheus alacak kadar rinusk var birleştirmede 27 havvoc 3 herküles var 36 lf4 var bo2 hızlar fazlasıylan var 30 arge var kronos yapıldı spartan açık petin içine gelmiş olursak 12 radar 3 seviye düşman bulucu 3 kamikaze 3 oto yağma 3 9 kurtarma 3 12 protokol pet kilitleri açık ve 9 silah kilitleri açık 5 kalkan kilidi tek açık uçuş düzenleri kalp güve burgu kıdemli çark yengeç var 22 seviye görevleri sadece 250 uber protegit yapıldı diğerlerinin hepsini bütün şeref görevlerini bitirince birleştirmeye gelen ephon destek ile bitirmek istiyorum sadece o değil 100 tp görevlerinide öyle bitirmek istiyorum geminin nasıl bir yol izlenmesi lazım uzun bir şekilde bana yol gösterecek oyunu bilen bir arkadaş veya moderatörden bilgi almak istiyorum ve 13 milyar tp var şuan görevlere ellemeden nasıl 24 seviye 40 milyar tp yapabilirim şeref görevleri 20 25 görevden sonra düşman bl haritasına yönlendiriyor seni onun için 24 level ve geminin eksiklerini sıralayacak bir kaç usta lazım şimdiden fikirlerini yazan iyi niyetli hayırseverlere teşekkürlerimi sunuyorum.

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

%50 tp alıp cubikon keserek elde edebilirsiniz fakat görevsiz biraz zaman alabilir.

İyi forumlar.

3. MelikBey

MelikBey User

anladım peki eksiklerden nerden başlanmalı ?

4. jemzdemir

jemzdemir User

Dostum görevlerden önce kesinlikle prolarını halletmeni öneririm. Görevleri illaki grupla yapacaksın ama zaman zaman tek kaldığın olacak bu yüzden önceliğini proları fullemeye vermelisin. Cubiye harcayacağın vakti proya harcayıp görevlere direkt yönelirsen daha hızlı yol katedersin diye düşünüyorum.

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

24 seviye olmanız için gereken yüksek miktarda TP için ne yazik ki "Sessiz Sabotaj" görevini bitirip, akabinde 100 yeni görev olmadan kazanmanız çok uzun zaman ve zahmet isteyen bir durum. Benim tavsiyem "Sessiz Sabotaj" görevini bitirerek 100 yeni görev zincirindeki görevleri destekli bir grup, DLB mevcutken bitirin. Tahminim 15 görev sonra 24 seviyeye ulaşmış olursunuz.

Akabinde Sınırlar Dahilinde görev zincirindeki 55. Gerçekliğin Kenarları görevini tamamlayarak EPHON-100 tarifini açabilir ve diğer 100 yeni görev zincirin bu tarifi birleştirerek tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. MelikBey

MelikBey User

sayın modum sessiz sabotaj olsun 100 tp görevi veya şeref görevlerine sizin dedikleriniz gibi başlamak için önce full prometheus yapmalıyım galiba cubikon interceptor anhilatör protegit onlara ellemiyeyim değilmi

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sessiz Sabotaj görevi online olma sürenize bağlı olarak 1-2 hafta gibi zamanınızı alabilecek bir görev. Bu görev ile birlikte Anhilator Marşı görevinde bitirmenizi tavsiye ederim. Çünkü tekrardan korsan haritalarında gitmekten tiksinmeye başlayabilirsiniz, kişisel deneyimlerimle sabittir :D Tabi ki de İnterceptor Müdahelesi görevini untumamak gerek. Bu 3 görevden en azından Sessiz Sabotaj ve Anhilator Marşı görevlerini birlikte bitirmenizi tavsiye ederim.

Sınırlar Dahilinde görevlerin bitirirken belli bir miktar Rinsuk kazanacaksınız ki bu sayede eksik olan Prometheus lazerlerinizi tamamlayabileceksinizdir.

Benim tavsiyem 100 yeni görev ile birlikte Sınırlar Dahilinde görev zincirini yapmanız yönünde olacaktır.

İyi forumlar.

MelikBey ve Minerva bunu beğendi.
  8. MelikBey

MelikBey User

süreli şeref görevleri 50 attend 100 impulse ve onun gibileri düşündürüyor sayın moderatörüm

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

@hayaligenc adminimizin duyuruların takip edin, onunla birlikte bu görevleri rahatlıkla bitirebilirsiniz :D Görev yapmak için grup bulmak zor olsada emin olun, en nihayetinde bu görevlerde bitecektir.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.