Nasıl Bir Yol İzlemeliyim ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by **SPACEKING**, Dec 5, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Herkese merhabalar
    Hesabım hakkında kısaca bahsedeyim. 20.seviye, 28 arge, 11 prometheus lazeri, 26 LF4 ve 3 Bo3 mevcut. Zeus 29/45 parça. 2 havocum mevcut. İrisler ve apis 8.seviye. Petimde 7 adet 3 seviye radar, 3 seviye kamikaze ve 3. seviye hammadde toplayıcı var fakat palladium toplamak eziyet oluyor. Sürekli saldıranlarla uğraşmak çok sıkıcı oluyor. Şuan 120 bin uridiumum var. Günlük 25 bin civarı uridium kasıyorum. İndirim paketi ve vipte mevcut. Uridiumumu nasıl değerlendireceğime karar veremedim. Zeus parçalarını mı tamamlayayım yoksa kapıda indirim olan günlerde zetaya mı basayım ? Veya başka ne şekilde değerlendirilir ? Öncelik hangisi olmalı ?

Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler.

2. eray

eray User

Zeta yaparak gelen anahtarla Zeus günü açabilirsiniz. Seviyenize göre argenizde biraz düşük hem onu da dengelemiş olursunuz. Havoc full olana kadar Zeta dönersiniz. Mümkünse havocu 10 yapın, ondan sonra kappaya yönelip herculese devam edin. Eğer şanslıysanız havoc fullendiği zaman elinizdeki anahtar zeusu tamamlamaya yeter diye ümit ediyorum :) İndirim paketi+vip+ekstra indirimle 55 gg'ye geliyor eğer kapıyla inatlaşmazsanız giden uri gelen ödülleri dengeliyor.
    Eğer spearhead varsa pvpde kutu toplamayı önerebilirim, yalnız en başta fazla uri ve gg çıkar o sizi yanıltmasın soğuma süresinden ötürü maalesef ki bayağı bir düşüyor, ancak kutu toplayıcınız(oto yağma) yoksa hiç uridium harcamayın olması ihtimalinden bahsettim.

.Paradoks. and **SPACEKING** like this.
  3. Cevap için teşekkür ederim. Kapıyla inatlaşmaktan kastınız nedir ? GG'leri kaçarlı olarak basmak daha avantajlı olur ?

4. eray

eray User

Sonlara doğru parça çıkma ihtimali çok fazla düşüyor, üst üste çıkmazsa zorlamayın 100'erli basarak. Gerekirse tek tek basın çarpan gelince çarpanı kullanın. En başlarda 100'erli basıp azaltıyorum sonlara doğru. Bir de phoenix gemisi gibi nano gövdesi düşük bir gemiye geçiş yapın veya nano gövdesi dolu olan bir gemiye geçiş yaparsanız ihtimali biraz da olsa yükseltebilirsiniz.

**SPACEKING** and .Paradoks. like this.
  5. sevval09

sevval09 User

Eğer sürekli indirim vip alan biriysen ve palla toplarken sıkılıyosan toplamana gerek yok. Kapıları 55 uriye bastığında palladium toplamakla aynı zaman sürüyor neredeyse yaratık keserek uriyle basmak ayrıca yanında prometheus için gerekli crediyide kasarsın. Havocları fulleyene kadar zeta yap anahtarları zeus gününde aç. Zeusu ve havocları tamamlayınca gemiye 100k sarıtaş atıp elit cephane ve çift destekle rinusk kas besleme bitene kadar. Sonra skylab sarıtaşları tekrar üretene kadar ki 1 hafta sürüyo neredeyse günlük görevleri yapıp cubi dön kastığın uriyle yeşil anahtar al sarıtaşlar dolunca tekrar blye böyle yaparak 1 ayda 10-12 pro lazeri yaparsın. Zaten yaptıkça dahada hızlanır kasman. Gg basma taktiğine gelince 100den fazla parçalı kapılar için ilk 500 enerjiyi 100lü bas sonra 5er 5er çarpan 5 olana kadar bas çarpan 5 olduğunda tekli bas 3-4 kez tutuyo çarpan böyle yapınca 1600-1800 ggye açılıyo kapılar

Last edited: Dec 5, 2019
  6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Cevap veren @eray ve @sevval09 üyelerimize teşekkür ederim. Benim şahsi görüşümde onların yorumları ile benzerlik teşkile diyor. Elinizdeki Uridiumu hafta sonu gelen indirim ile birlikte Zetaya harcayın ve Pazar günü Galaksi Kapıları Çifte ödül Günü etkinliğinde kapıyı bitirin. Bu sayede yüksek miktarda Yeşil ganimet anahtarı ve hasarınızı artırmakta kullanabileceğiniz Havoc tasarımların kazanmış olacaksınız. Biriken Yeşil ganimet anahtarlarını Zeus gününde harcayın ve bu şekilde Zeus için gerekli parçaları da temin etmiş olacaksınızdır.

Galaksi kapılarını şahsen uzun sürsede sürekli tekli olarka basıyorum ve eğer çarpan denk gelirse bir sonraski sefer kullanıyorum. Özellikle en son parçalarda bu sayede "inatçı", çıkmayan parçaları daha rahat çıkmasını sağlayabilirsiniz.

İlaveten Zeus drotinizi tamamaldığınızda Rinsuk kasarak geri kalan anahatarlar ile Prometheus lazerlerinizi tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Last edited: Dec 7, 2019
    **SPACEKING** and eray like this.
  7. Cevaplar için teşekkür ederim. Bugün 2 zeta açtım. 100k uridiumum var. Yarın 2 zetayı bitirip gelen uridiumları kapıya basacağım. GG indirimi yarın da devam edecek mi ?

8. eray

eray User

Gece yarısından itibaren değişiklik oluyor,yani 00.00'dan sonra kapı özel ödülleri, özel günler vs. belli oluyor

**SPACEKING** likes this.
  9. Evet gg indirimleri cumartesi ve pazar günü devam ediyor.

10. EsMichR53

EsMichR53 User

yaratık argesi git %12 credi veren 24 arge suruyor kalın sıkma mis oranını düşür

11. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Cumartesi ve Pazar günü devam ediyor kapı indirimi bu süre içerisinde yararlanabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. Bugün 5 zeta yaptım ve 6 adet havoç geldi, toplam 8 adet oldu :) Haftaya fullemiş olurum muhtemelen. Zeus gününde de 300 tane kutu açacağım. Bundan sonra herkules yapmam doğru olacaktır sanırım.

.Paradoks. likes this.
  13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Prometheus lazerlerinizi tamamlamak için epey Yeşil ganimet anahtarına ihtiyaç duyacaksınız. Belli bir süre daha Zetaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

14. Özet geçmek gerekirse:

1- Zeus eksik. (Alana kadar Zeta yap.)
    2- Hercules eksik. (Kappa yap.)
    3- Prometheus için anahtar biriktir ve Rinusk elde et. (Yine Zeta yolu göründü sana.)

Alalh kolaylık versin.

15. Zeta'dan kurtuluş yok anlaşılan :)

16. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Ne demiş meşhur bir DarkOrbit oyuncusu "Zeta, Zeta, Zeta!"