Nasıl bir yol izlemeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve hσpє tarafından 3 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hσpє

hσpє User

Merhabalar,
    Etkinlikten biriktirdiğim uridium ile, dibine kadar harcayınca 14 zeta yapabileceğimi hesapladım. Bundan önce 6 zeta yapmıştım. 8 havoc'um var. Apis veya Zeus'um yok. Daha önce yaptığım 6 zetadan gelen 300 kutudan 15 apis 11 zeus parçası çıktı. Tahminen kaç kutuda tamamlarım ve siz kaç kutu da tamamlamıştınız? Argem zetaları yaptıktan sonra 22 olacak, sonrasında nasıl devam etmeliyim?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Zeta'lardan sonra Apis/Zeus'unu tamamlayamazsan onları tamamlamaya, tamamladıktan sonra ise Zeta yapmaya devam etmeni ve Prometheus lazeri sayını arttırmanı tavsiye ediyorum :) Prometheus lazerlerinden sonra ise Kappa kaparak Hercules'lerini fullemeni tavsiye ederim

3. Ateistkeci arkadaşımın dediklerini harfiyen uygulamanı tavsiye ediyorum ben de . Zeta > apis + zeus + prolar > Kappa > herküller > Kronos > spartanlar(hasar odaklıysan bu sıra tabi :) )

ateistkeci bunu beğendi.
  4. hσpє

hσpє User

Cevabın için teşekkür ederim. Şu anlık prometheus lazerine çok ihtiyacım yok, zaten hali hazırda 20 adet var. Bi' soruma cevap vermedin, sen apis zeusu kaç kutuda tamamladın :)

Cevabın için teşekkür ederim :) Hasar odaklıyım. Aynı ateistkeçi gibi sende bi soruma cevap vermemişsin, kaç kutuda apis ve zeusu tamamlayabildin?

5. ateistkeci

ateistkeci User

Apis/Zeus için hiç saymadım Apis ama 450 kadar kutu açtım 20 parçası falan vardı son baktığımda :p

hσpє bunu beğendi.

6. Sorunun açıkladığım kısmına nasıl odaklandıysam kalanı unutmuşum mazur gör :) . Öncelikle zeus parçası kolay kolay biriktirilmiyor en azından ben biriktiremedim. 900 ganimete falan anca 22 parçasını biriktirmiştim diye hatırlıyorum, daha çok ganimetlerin proya yatırılması taraftarıyım indirimle zeusu almak kendi açımdan daha mantıklı geliyor ama senin şansın da hiç fena sayılmaz bu şekilde devam etsen 900 küsür ganimete çıkarırsın gibi duruyor hem prodan ziyade ganimetleri açarak kullanmayı tercih ettiğini çıkardım cümlenden. Apise gelirsek zaten zeus günleri zeus biriktircem derken apis bayağı birikmekte istemsizce tamamlarsın(Eğer zeusa ganimet açarak ulaşmayı hedefliyorsan apise tek uri bile yatırma kendiliğinden 2 defa bile bitebilir zeus bitene kadar). Arge konusuna gelirsek efektler görseller falan hoşuna gider mi bilemiyorum birçok arkadaşım 21 arge kalın sıkmaya göre ilerlemişti :) ama benim tavsiyem argeni npc hasarına yönelik yapman ve uzaylı avcısından gitmen.

22 argeye göre;
    -gemi gövdesi 1 2/2
    -mühendis 1/5
    -kalkan enerjisi 5/5
    -kelle avcısı 1 2/2
    -gemi gövdesi 2 3/3
    -acımasız 1 2/2
    -roket uzmanı 2/5
    -uzaylı avcısı 5/5

bu şekilde kasma hızın da artar ( burdan kalın sıkmaya geçersin kalkan sıklığı ayarcı kelle avcısı 2)

7. hσpє

hσpє User

Anladığım kadarı ile daha 800-900 anahtarlık yolum var :)

Argeyi söylediğin gibi dağıtıyorum zaten, bir de son bir sorum var. Bi' kaç konuda zeusu parçalarını tamamlamadan apisi inşaa etmememiz gerektiği yazıyordu. Yeni güncellemeden sonra artık iki droit parçası da sonsuz birikiyor diye biliyorum. Apis çıktığı gibi açsam sakıncası olur mu acaba?

8. Welbeck

Welbeck User

Hocam işini şansa bırakman bence yanlış bana sorarsan 20 pro lazerin var 16 daha lazım onun içinde 1200 anahtara ihtiyacın olacak bence apis zeusu bu yapacağın 14 zetada kutulardan çıkarmaya çalış geri kalanınıda uridiumla alırsın. Kalan anahtarlarını da pro lazerlere harcarsın pro lazer önemli

9. Bitince Apisi direk inşa et gitsin kardeşim dediğin gibi parçalar çıkmaya devam edicek sürekli.

10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı daha anlaşılır bir hale getirmiş bulunmaktayım. Sorunuza gelecek olursak bence de elinizdeki uridiumlarla zeta açmak şuan sizin için en yararlı yol gibi görünmektedir. Zeta kapısından gelen Ar-ge dosyaları ve kutu anahtarlarıyla hem apis zeus alma şansınız yükselecek aynı zamanda da argeniz artacaktır. Bu şekilde ilerlemeniz daha kolaylaşıp daha kısa sürede geminizi elit bir hale getireceğinizi söyleyebilirim. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

11. hσpє

hσpє User

Kilitlenebilir.

12. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.