Nasıl bir yol izlemeliyim?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Mr.Foq tarafından 16 Aralık 2025 09:49 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mr.Foq

Mr.Foq User

Selamlar, oyunu bir miktar bilsem de şuan ki gelişimimde biraz tıkandım diyebilirim.
    Sizce nasıl bir yol izlemem daha doğru olur?

Gemi Solace - %15 npc dmg module ve %15 hp
    27 Prometheus
    Full iris
    Full hız ve kalkan jenaratörleri
    20 Lvl

Henüz havocları tamamlamadım, zamanla onu yaparım diyorum fakat geriye kalan vakitte sizce ne yapmalıyım?

2. önce havoc ve herkülleri fullemen lazım daha sonra pro lazerlerini 38e tamamla eğer pet lazeri alırım diyorsan pete bulaşma lazer için yoksa pet içinde pro lazer kassan iyi olur bl haritalarında gemiden fazla vuruyor iş yapar . Skylap full değilse onu fulle. ar-geni tamamlamaya çalış. geliştirmeleri yap . apis zeus yoksa onları tamamla. yani kısacası senin bu dediklerimi yapman için sürekli kapı yapman lazım zeta başta olmalı ama pazar günleri yapacan x2 de. 1 2 güne savaş bileti gelcek o bileti al ordan modül hammaddeleri almaya çalış. hdyra neptun gibi roket atarlar spartan droiti felan bunlar gerekli onlar içinde bölünme kristali felan ...​