Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *VRU*-MAFYASI-[S_A] tarafından 12 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba , gemim aegis 8 iris lf3lerim ve bo2lerim tam, 9 argeyim lf4üm ve ikinci bir hangarım yok, alpha ve beta kapılarını bitirdim önceden olanla beraber şuan 100 bin uridiumum var aynı zamanda gamma kapısıda açık yakında onuda bitirince 170 bin civarında uridiumum olacak sizce bunu argeye mi yatırmalıyım yoksa ikinci bir hangar mı almalıyım veya droit düzeni mi derseniz fikirlere açığım şimdiden teşekkürler..

2. Merhaba ,

Eğer ikinci hangarı almanız size sonraki aşamada uridium kazanmanızı hızlandıracaksa hangar alın sonra kazandığınız uridium ile arge yapabilirsiniz. Ama eğer hangar almanız işte kapı yapma yada uridium kasma durumunu çok değiştirmeyecekse o zaman arge yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. bence de kesinlikle arge.. arge yükselirse hem daha hızlı uri kasarsın hem de oyunun içinde etkinliğin artar diye düşünüyorum.. üstelik aegis kullanmaya alıştıysan bence biraz daha ekipmanı kuvvetlendirmek adına arge daha mantıklı

4. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Argenizi arttırmanızı öneririm.24 arge yapıp kalın sıkarsanız daha iyi olur.

Keyifli forumlar

5. Kartal modumla aynı fikre sahibim. 24 arge kalın sıkmaya göre arge yaparsan oldukça iyi olur.

6. peki kalınlama artı kalkan ve ayna var bende ben napam arge olarak ?

7. işte orda sıkıntı var :) bende çok düşündüm nasıl yapsam diye sonunda roket ve yanıltmaya verdim

8. 24 argeden sonra ben, ısı arayıcısına 1, roket uzmanına 5 arge verdim kardeş :) biliyorum yanıltma manevrasını tamamlasam gemim daha sağlam daha güçlü olacaktı ama olsun :) o roketin arkasından çıkan mor dumanı anlayamazsınız :p :D

9. aynen :D bende yanılıtmaya vercemde hele bı zeta açılsın :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.