Nasıl bu kadar hızlı gelişiyorlar?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zencinin_Elli_Tonu tarafından 27 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar herkese. Orta halli 8 iris 1 lf4 16 arge bir gemim var. Şuanda irisleri yeni tamamladığım için lf4e yoğunlaşmayı düşündüm. kime sorsam kapı yap ordan düşür diyor.
    Ancak benim anlamadığım şey, millet her gün 1 kapı açabilirken ben niye zorlanıyorum bunda. Bunun yöntemi taktiği nedir acaba?

2. önce arge yap.lf4leri zamanla tamamlarsın.etkinliklerden günlük giriş ödüllerinden geliyor.etkinlikleri takip et.kapı içinse öncelik zeta olsun.araştırma dosyası ve korsan sandıkları gelişmen için işine yarar.ama mutlaka hafta sonu çifte kapı gününde yap..haftada bir kapı açabilirsin toplama yaparak..ortalama 1500-2000 gg ile bir zeta açabilirsin.zetadan gelen sandıklarlada zeus gününde sandık aç belki şansına zeusu bile bularbilirsin.bir kere bulduğum için söylüyorum..şans..ben sanşlıydım..

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  3. eyvallah hocam palladium topluyorum günde 4k 4.5k falan anca, 1 haftada zeta yapmama yeter umarım, deneyip göreceğim :)

4. Şuan için havoc full olana kadar sadece zeta yap.Zaten gelen ganimet anahtarı, günlük dosyası, uridiumla, geminin geliştiğini göreceksin.Daha sonra Kappa kapısını yapıp herküles tamamlamaya çalışmalısın ama bana göre herküles almak havoc almaktan çok daha zor olacak.Daha sonra bir yandan hades yaparak bölünme kristali kasıp spartan diğer taraftanda iris,kalkan,roket atar,lf4 geliştirmelisin(bence önceliğin geliştirmeler olsun ama lf4 leri en sona bırakman önerilir)Birde arge takıntısı olan insanlar var onlardanmısın bilmiyorum ama zaten hades yaptıkça günlük dosyan birikecek boşu boşuna uridumla günlük dosyası almak gibi bir hata yapma bence daha sonra pişman olursun :D haa birde pet var tabiki protokol olarak kutu toplamayı severim,katlayıcı çekerim dersen kurtarılan mal protokolü alabilirsin.Yada yok ben pvp atarım,baskın yaparım diyorsan lazer silahı protokolü,yok ikiside kalsın ben tek başıma cubi dönerim npc keserim diyorsanda anti uzaylı protokolü önerilir :D

5. tamamdır, palladium toplamaktan falan çok sıkıldım, cubi safarilerine katılıp uri kasıyorum şuanda. Mümkün olduğunca pazar günleri zeta yapıp havoc ve korsan kutusuna odaklanacağım o zaman. Geliştirmeler çok pahalıya çıkıyor sanırım droidleri anca 3 level yapabildim şuanda. Yavaş yavaş hepsini tamamlayacağım teşekkürler :)

6. rica ederim :)

7. Merhabalar,
    Öncelikle petinizin leveli 8+ ise sırasıyla:
    1.Kamikaze 3 ( Vip kullanmıyorsanız bunu es geçin.)
    2.Oto Yağma 3
    3.Oto Hammadde toplama 3
    4.Radar protokolü 3
    5.Kurtarılan mal protokolü 3 almanızı öneriyorum. 1ve 2. seviye protokol almanız uridium israfına sebep olacaktır.
    Petinizi bu şekilde donatabilirsiniz. Cubikon için pet donatmayı bence daha sonraya bırakın enerjinizi lf4 ve Zeta kapısı için harcayın. Zeta hariç kapı dönmeyin zira arge ve lf4 fullemeniz için bire birdir (Havoc da cabası;)). Zeta dönmek için de paladiumdan çok kutu toplayın. Katlayıcı çekip günde 3-4 saat kutu toplarsanız tahminimce 4-5 günde kapıyı açarsınız. Paladium toplamak size kalmış. Ona ayıracağınız zamanı kutuya ayırmanız gerektiği kanaatindeyim.
    Dipnot: Petiniz 8.seviye altıysa sadece oto hammadde toplama 1 alın geçici olarak veya petinizi +8'e kadar donatmayın. Nasıl uygun görürseniz.
    Saygılarımla.

Son düzenlenen: 29 May 2018
  8. teşekkür ederim bilgilendirme için. Petim 9 level şuanda 8 adet radar protokolü 3 var Protokol slotlarımda. Başka birşey koymadım, Koymalı mıyım ?
    Modül olarakta yalnızca Kamikaze 3 ve Oto yağma3 var diğer slotları açmadım henüz. (VİP var)
    Dediğinizi yapıyorum şuanda palladium çok sıkıcı :) Kutu topluyorum bıkana kadar. Haftasonları Zeta yapmaya çalışacağım,
    Biriktirdiğim Uridium'u neye harcamalıyım şuanda? Gemide yalnızca 1 LF4 8 İris var. Arge için dosyaya mı basmalıyım yoksa Droid kalkan vs.. geliştirmelere mi harcamalıyım? yada başka bir şeye mi ?

9. Merhabalar,
    Petinizin şu anki durumu ideal. Alabiliyorsanız geri kalan slotlara kurtarılan mal protokolü koymanız yerinde olacaktır.
    Geliştirmelere apis aldıktan sonra başlamanız daha iyi olur. Şu an kazandığınız uridiumu biriktirip hafta sonu zeta kapısına basın. Zeta kapısından gelen 47.xxx uridium ile de kalın sıkmaya başlayana kadar arge basın, veya önce burgu sonra kalp şeklinde diroit uçus düzeni alabilirsiniz. Kutu toplamayı seviyorsanız burgu alın, kalp şu an kalsın. Toparlayacak olursak:
    1. Kutudan gelen uridiumlarla pazar günü indirim paketiyle (%45 indirim toplamda)
    zeta kapısı yapılacak. Zetadan gelen uridiumla kurtarilan mal protokolü alınacak. (2 tane yeterli şu anlık.)
    2. Zetadan gelen uridiumla burgu uçuş düzeni alınacak. Kalbi şu an bekletelim;)
    3. Kalın sıkana kadar (24 arge kalın sıkma düzeni, 21değil) günlük dosyası alınacak.
    4. Sırasıyla:
    a- Kalp
    b- halka
    c- güve uçuş düzeni alınacak. Bu kadar yeter şimdilik.
    Sadece zeta yapın. Zetadan başka kapıya bakmayın bile:D. Zetadan gelen anahtarları apis kazanana kadar lf4 günü açın. Bildiğim kadarıyla apis günü yok çünkü. Lf-4leriniz 15+ oluncaya kadar sadece lf4 günü anahtarları kullanın. Bunları yaparsanız memnun kalacağınız kanaatindeyim...
    Saygılarımla.

10. kurtarılan mal protokolüne baktım şuanda 3. seviyesi 45k uridium, şuanlık onu es geçmeyi planlıyorum, Pazar günleri Zeta açıp zeta yapacağım gemi 24 arge olana kadar zetaya harcarım muhtemelen uriyi vs. Ondan sonrasında droid tasarımı ve protokollere yönelirim, Bu sırada Zetadan gelen anahtarlar sayesinde apiside hazırlamış olurum muhtemelen, hepsi sırayla denk gelir diye planlıyorum. Çok teşekkür ederim mesajlarınız için

11. Rica ederim. Keyifli oyunlar...

12. güncelleme ve devamı için yazmak istedim.
    Apisimi aldım sonunda bugün 4 havoç daha çıkarttım toplamda 9 havoça ulaştım. gemi şuan 23 arge 24 hazır ancak seprom yok bekliyoruz :D
    zeus günü açtım genellikle kutuları 6 lf4 + 5 parça zeusum var zeusa daha çok var diye şuan ona odaklanmıyorum. Droidlerin hepsini 4 level yaptım şuan başka urim kalmadı. Bundan sonra ne yapmalıyım?

Zetaya devam mı ? yoksa başka kapı yada başka birşey mi ?
    Kastığımı uridyumu neye harcamalıyım hala burgu veya kalp falan uçuş düzeni almadım,
    Açık arttırmadan citadel aegis falanda aldım gemi olarak pek eksiğim yok solace dimisher venom ve sentinelimde var
    bu aşamadan sonrası için bilgi verebilecek olan olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

13. Abi, şimdi ben nereden bilicem de, ben olsam Spartan'a gitmek için Hercules'e çalışırdım. Gemin çok hoş gibi, zorlanacağını hiç sanmıyorum. 9 diroitsin ve geliştirmelerin biraz da olsa var. Citadelin var, petinin de yardımıyla günde 1000 gg kadar dönüştürebilirsin. Envanteri fulleyip döndüğünde inanılmaz kar edersin, böylece gg'den cebine biraz da elit ammo kalır. Oralara hiç gelmedim, hala senin bu konuya başladığın aşamadayım ama ben de 1,5 haftada 6 iris alarak geldim, hem de uri çekmeden. Benim senin geldiğin noktaya gelebilmen için birkaç tavsiyen varsa gerçekten çok sevinirim.

İyi oyunlar, İyi forumlar.

14. Dostum Bu postu açtığım günki gemi bilgilerini yukarda vermiştim, bugün 150 sandık daha açtım 14 lf4 9 havoç 9 iris bir hesaptayım şuanda yaklaşık 1 ayda bu kadar gelişti.
    Ne yaptım diye soracak olursan Palla ve kutu topladım genelde, Sıkıldıkça gittim cubikon gruplarına takıldım. Haftada en az 2 adet zeta açtım böylelikle. Petimde Kamikazem ve Radar protokollerim vardı zaten VİP çektim Kapıların çoğu dalgasını kamikaze ile döndüm.
    en çok bu pazar geliştim, Zeta açtım 60k uri kaldı A,B,G ortalama 5 10 parça eksikti 30k Uri bastım ABG kapılarına üçünüde açıp dün gece 24.00dan sonra yaptım, zetayıda yaptım ordan gelen uriyle 2 zeta daha açtım 150 anahtar birikti LF4 günü diye bugün açtım kutuları.
    (Normalde Zeus günü açıyorum kutuları ama çok sıkıldım o yüzden açayım dedim)

Şuanda 1.5m X2 600k X3 400 k x4 lazer var kapıdan gelenler bunlar sadece. Böyle böyle gelişiyorum, Ancak Zeta ile işim bitmiş gibi duruyor şimdilik. Duruma göre başka kapılara geçeceğim

15. Öyleyse ben palla toplamaya başlıyorum, katlayıcı şu anda çekmeyi düşünmediğim için kutu toplayacağımı sanmıyorum. PET'i de VİP çekmeyeceğim için kami kullanmam heralde(zaten 4 svy olduğu için istesem bile bir süre kullanamam), ama artı olarak 150k uridiumum var. Ben şahsen Burgu dizilimine kafayı takmış durumdayım ama emin olmadan da almak istemiyorum. Zeta'yı palladiumla açmayı düşünüyorum, haftada bir Zeta yapsam yeter herhalde. Bir Zetayı ortalama kaç GG'de açtın? Ve daha önemlisi bu uridiumu nasıl kullanmalıyım? Yardımın için sağol, bana yol haritasında nerede olduğumu az çok gösterdin.

İyi oyunlar, İyi forumlar.

16. Uridyum ve GG ile hepsini zetaya bastım ben sürekli, Önce Havoç + Araştırma Dosyası + Korsan anahtarı öncelikli şuanda senin içinde benim içinde. Bu yüzden Tüm uriyi zetaya harca bence, Ortalaması çok değişiyor GG olarak hesap yapmadım ancak geçen hafta 200 K uriye zeta açtığımı biliyorum (GG tanesi 80 Uridyum) Bu hafta 110k uriye açtım mesela Sürekli değişiyor yani şans işi biraz. Burguyu falan daha sonraya bırak bence, Bende Burguyu almayı planlıyorum ama önce Havoç Arge ve LF4 peşindeyim. Bunları tamamladıktan sonra İrisleri belirli bir seviyeye geliştirmeyi planlıyorum. Ondan sonra Burguyu alacağım muhtemelen

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.