Nasıl Credi Kasabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve receptufan tarafından 12 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. receptufan

receptufan User

S.a arkadaşlar oyuna başlayı 2 hafta oldu oyunu daha yeni yeni öğreniyorum lwl 13 ve goli var aynı zamanda su kullanmadığım bi venge de var
    her gün yaklaşık 5 saat filan online oluyorum ama nasıl kasılıcağımı bilmiyorum tam olarak 2-8 de takılıyorum yardımlarınız içim şimdiden teşekürler
    10lf3
    17lf2
    10elit hız
    2 bo2
    4 bo1
    6 flax 6lewel
    2 iris 6lewel

tr3 de oynuyorum

11lf3 oldu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Aralık 2014
  2. Durumumuz benzer ben de öneri istiyorum

3. Merhaba ,

Eski haritalar için x-3 ve x-4 haritalarında kasabilir yada görev yapabilirsiniz. Yeni haritalar için x-5 ( Lordakium ) , x-6 ( Kristallin , Kristallon veya Cubikon grupları ile Cubikon imha edebilirsiniz. ) , x-7 ( Kristallin ve Kristallon ) imha ederek kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. receptufan

receptufan User

Teşekürler modum
    son bi sorum olucak x1 ile sıkıyorum ben x2 ile mi sıkmam lazım sizce

5. Merhaba ,

Gemi , ekipman ve cephane durumu gibi kriterlere göre değişiklik gösterebilir. Kısacası sizin karar vermeniz daha uygun. Eğer yeterince varsa yada karşılayabilecekseniz x2 yada x3 daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

6. cengizcc

cengizcc User

gel tr6 ya lf3 12 milyona gidiyo :D

7. receptufan

receptufan User

mahallemizin abisi tr3 de yoksa gelirdik ucuzmus tr6

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.