Nasıl Credist biriktirebilirim !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [★★★DaRkEmİrCaNx★★★] tarafından 3 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar elimde bir vengeance -revenge tasarımlı gemi 3 adet lf3
    2 adet mp 1 / 4 adet lf 2 / 1 lf 1 / 1 adet helstroom roketatar mavisinden
    4 adette flax var 2 seviyeler sizce nerde ne kesip credist biriktirebilirim lütfen yardım edin

2. İlk olarak roketatar ı çok fazla kullanma çünkü roketi çok pahalı sonra skylab'ta herşeyin seviyesini yükselt daha sonra promerium skylabta biriktikce sevkiyat modülü ile geminde ne kadar yer varsa gemine at ve daha sonra oyuna girip ticaret yerinden promeriumları sat darkorbitteki en iyi credits biriktirme yolu budur bunu gün içinde 2 kez yapsan yaklaşık 4-5 m kazanırsın mesela ben vip goliathım gemimin deposu 4000 günde 3 defa promerium gönderiyorum 4000 tane yaklaşık 8-9 m e sahip oluyorum.

3. teşekkür ederim bunu denicem ama daha kolay bir yolu varsa onuda söyleyin

4. *Leonov alarak x-1 x-2 x-3 ve x-4 haritalarında var olan görevleri yapabilirsiniz.
    *Kredilik eşyaların seviyelerini artırmayın
    *2 adet mp1 ve 1 adet lf1'i satıp yerine Lf2 alın.
    *Struner bile olsa kargo kutusunu alın ve kargo dolunca satın.

5. Al leoyu kasil x-3 te yada kutu topla 2lf3 al eger cubi dolu degilse 10lf3 te goliye gec kasil cubi copunu al sat zamanla lf3 fulersin

6. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

kesinlikle lenova geç skylabı en erken 10-12 lvl arası yapmaya bak günde 2-3m kredi çıkarırsın serverına görede 5li roket atarda alırsın lf3 te.Önceliğin lf3 olsun 6 olduktan sonra bi iris almaya bak kalan dirioit ve irisi lf2lerle doldur sonra yavaş yavaş lf3lerle açığını kapamaya çalış.

7. Merhaba Bence 6 ve üzeri lf3'ün olmadığı sürece leo geminisini tercih etmelisin

kasılma yeri olarak x-2 , x-3 çok kasar grup halinde boss develarium keserseniz daha kolay kasılır ve kredi uridium kasarsın.

bence ilk işin lazerlerini ilk hedef olarak lf2 ikinci hedef olarak lf3 yapmalısın kasılırken droitlerine lazer koy vuruş gücün artar...

Roker atar senin işine yaramaz zaten fazla iyi değilsin boşuna roket atar roketine para harcama şeker roket ve x1 senin en iyi dostun olacak

besleme olarak kalkanları yapabilirsen sepromla hızları promerium silahıda prometid ile besle rahat kasılırsın... iyi forumlar :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Eylül 2014
  8. ilk olarak konuyu güncel tuttuğunuz için teşekkür ederim. 2. olarak dediklerini uyguluyorum sky lab işe yaradı 2 lf 3 daha aldım 5 seviye 4 flax ım oldu 5 k da credist im hepinize teşekkür ederim. roketatara gelince onu atmamı söylüyorsunuz ama o savaşta benim bel kemiğim gibi en fazla işe arayan o ve tabi de cephanesine fazla harcadığım doğru ama roketatar gibi kullanabileceğim bisi bulabilirsem yapıcam.
    herkese iyi forumlar önerilerinizin devamını bekliyorum.

9. bence leonova geçsen daha iyi olur ama sen bilirsin...

Son düzenlenen: 12 Eylül 2014
  10. dediğinizi yaptım hepinize teşekkür ederim leonova geçtim diroitleri 6.seviye yapıp sattım şu anda goliat ve 2 hangara sahibim hepinize teşekkür ederim ama oyunu bıraktım istteyen varsa adı xxdarkspacexx şifresi manuel111 isteyen oynayabilir

11. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Leenov ile şirketinizin x3 x4 haritalarında kasılmanızı tavsiye ederim ama 3 lü roket atarı sadece büyük NPC lerde kullanınız bu şekilde credist kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.