nasıl daha çabuk gelişirim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve B.C.Şimşek tarafından 26 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle gemimin özelliklerini sayarak başlayacağım
    sinek-goli-leo-vega
    10 ar-ge
    16 lf-3
    3 iris
    pet 8 lwl
    kami3 yağma3 toplayıcı 3
    2 tanede 3. seviye radar protokolum var
    75 k uri var
    indirim paketi katlayıcı ve pre var
    nasıl daha cabuk gelişirim gunde 25-30 m arasu credi kasıyorum 50 kdan fazlada uri gerek kutu gerelk npc keserek :D

2. Bence suan icin Katlayici ile X-8 haritanizda kutu toplayabilirsiniz.Credi icin ise Skylabtan promerium gonderebilirsiniz ayrica Uridiumlar ile 18 Argeye kadar getirebilirsiniz(24 kalina gore).Ardindan Zeta kapisinda Havoclari fullelenen kadar zaten 26-27 argeye gelirsiniz.Ggleri biriktirip toplu sekilde Zetaya basabilirsiniz.
    Crediler ile ise Irislerinizi acilen tamamlamalisiniz.

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Çabuk gelişmek istiyorsan sabırlı olmalı ve sürekli pvp de kutu toplamalısın.İhtiyacın olan şeyleri de markete indirim geldiği zaman sende ayrıca indirim paketi satın alarak daha ucuz bir şekilde alabilirsin.Bu arada skylabtan hammadde gönderip satarak kredi de biriktirirsin.En hızlı bu şekilde gelişirsin....

4. şuan yaptığım bu aegis almalımıyım yoksa droit duzenimi alsam diyorum diğerlerini crediyle alıyorum zaten

5. Elmas ucus duzeni alirsan daha seri bi sekilde kasilabilirsin. Aegis bekleyebilir bence. Zaten gunde 25-30 mil credi kasiyorsan aegisi ihaleden de alabilirsin.

6. Fakat şu anlık alamam çünkü lf3 e veriyorum ayrıca iris geliştiriyorum eğer aegis olursa daha kesintisiz kasılabilirim diye düşünüyorum 50 m krediyi 4 saatte falan yaparım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.