Nasıl daha iyi gelişebilirim ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve šνøłqı[тя] tarafından 20 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle merhabalar,​
    Oyuna başlayalı daha 190-200 saat oldu. Oyunda belli başlı görevleri yaptım ve 17.seviyenin sonuna geldim. Hasarım x1 ve sarı beslemeli 9-10k arasında değişmekte.
    • Gemilerim : Venom, Solace, Goliat hepsi* (Açık arttırmalar sadece) bu kadar.
    • Droitlerim full iris ve 3 tane havoc bulunmakta.
    • Droit tasarımlarım : Burgu , Güve
    • Silahlarım: 6 Pro Lazer, 7 LF-4, 15 Kararsız LF-4, 23 LF-3, 3 LF-2 (Geliştirme Hiçbir Silahta Yok)
    • P.E.T : 13.Lv; Kamikaze (3.Lv), Hammadde Toplama (3.Lv), Radar (3.Lv)
    • Droitlerin hiçbir gelştirmesi yok.
    • Kalkan, Hız jeneratörlerinin hiçbir geliştirmesi yok.
    Sırasıyla artık sorularıma geçeceğim. Şunu eklemek isterim: PvP odaklı olmak şuan niyetim değil ama hasarım kayda değer olsun kâfi.

1- Daha fazla hasar vermek için Solace mi yoksa Venom mu kullanmalıyım ?​
    Not: Ben Solace gemisini kullanmak istiyorum fakat hiçbir gemi yükseltme modülüne sahip değilim mecburiyetten Venom kullanıyorum.

2- X2, X3, X4 mermilerini nasıl temin edebilirim ?​
    Not: X4 mermilerim bitti; X3 mermilerim son 40k kaldı ve bitmekte. X2 250k civarı var ama yakında o da bitecektir elbet.

3- Ar-ge yapmak için biriktirilen urileri V.I.P + İndirim pakediyle 210 uridium karşılığında almak mı ? Yoksa V.I.P + İndirim + GG İndirimi gününde uridium vererek 55 uridium karılığında kapı yapmak mı ? ( Zeta ) (Argem 13'te)​

4- Herkes: "Pro Lazeri kas." demekte lakin biliyorum ki ben 10 görevden sonra o kadar kredi ve rinuks kasamayacağım. Full Pro olamayacağım; o zaman ben LF-4 mü kasmayı deneyeyim ?​

Şimdiden herkese iyi oyunlar...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Temmuz 2020
  2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle gemi seçimi sorunuzla başlamak isterim. Gemi yükseltme modülünüz olmadığı için venom kullanarak daha yüksek hasar değerlerine sahip olup daha hızlı kasılabilirsiniz. Arge yapmak için uridium harcamayıp zeta kapısını yapmanızı öneririm. Bu sayede hem kapıyı açarken x2 x3 gibi cephaneleriniz artacaktır, hem arge için dosya kazanmanız kolaylaşacaktır hem de anahtarı hızlı şekilde biriktirebileceksiniz. Ayrıca ben de prometheus lazerini kasmayı denemenizi öneririm, eğer ki çok zorlanacaksanız zeus günlerinde korsan kutusu açarak hem apis-zeus parçası çıkartabilir hem de LF-4 lazerlerini hızlıca tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Dontforgetme bunu beğendi.
  3. Peki kapı sıralamaları nasıl olmalıdır acaba ?
    • Misal uzun bi' süre Zeta kapısı döndüm (10 - 20); sonrasında hangi kapılara yönelmem gerekiyor ?
    • Geliştirmelerimi kaç levelden sonra yapmaya başlamalıyım ?
    • Geliştirme yapmak için gerekn uridiumları kasmanın bir kolay yolu var mı ?
    • Solace veya hernagi bir gemi modülü nasıl elde edebilirim ?
    Bunlarıda açıklarsanız çok sevinirim :)

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle zeta kapısını uzun süre yapmanız sizin faydanıza olacaktır ne kadar fazla yaparsanız o kadar iyidir. En azından argenizi 30 civarına getirene kadar zeta yapabilirsiniz. Geliştirmeleri geminin ana unsurlarını tamamladıktan sonra; lazer, kalkan gibi, başlayabilirsiniz. Uridium kasmak için 4-5 ve x-6 haritasını kullanabilirsiniz. Ayrıca x-7 haritanızda boss kristallon keserek de hızlı şekilde uridium kasabilirsiniz. Gemi yükseltme modülleri için gelecek etkinlikleri takip ediniz. Etkinlik ödülü olarak verilmektedir modüller.

İyi forumlar.

Dontforgetme bunu beğendi.
  5. 10-20 ile bitmeyecek gelişmek istiyorsan zeta yapıcaksın 10 pro görevini bitir zetadan gelen cephaneyi rinuks kasmak için kullan sadece 10 proyu tak gemine cephanen azalmaz bile zamanla pro sayısı artınca daha da rahat kesmeye başlarsın beslemen kesinlikle olsun crediye de takılma o kadar rinuks kasmaya başlayınca bol bol credin de olucak zeta sayesinde argelerinde artıcak

6. Reelim

Reelim User

Venom kullanmalısınız diğerlerin cevabına gelecek olursak uzun bir süre zeta kapısı yapmanız gerek ödül olarak 25k x4 100 günlük dosyası ve 50 anahtar veriliyor

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sizi Burada bulunan @yılmazcan47 oyuncu arkadaşımızın hazırlamış olduğu ilerleme strateji ve planlarına yönlendirmek isterim.

İyi Forumlar Dilerim

yılmazcan47 bunu beğendi.
  8. Peki bi sorum daha olacaktı: Gemimde 15 slot yer var ve 15inide full lf-3 mü takayım yoksa İlk önce kararsız lf-4 leri sonra kalan yerlere mi lf-3 leri takayım ?

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle Diroitlerinize gelişmiş lazer toplarınızı takınız. Gelişmiş lazer topları ise şu şekilde açıklayayım; Full LF-3 lazer topunuz vardı 10 adet LF-4 lazer topunuz var ise sizin için en iyi lazer topunuz o anlık durumunuz için LF-4'dür. Geliştirme açısından ise önceliğinizi Diroitlerinize veriniz ki şuan bu durum erkendir. Onun dışında eklemek istediğim Prometheus Lazer Toplarınızı tamamlamanızdır. Haritada ve kapılarda oldukça rahat ettirecektir. Aklınıza gelen diğer sorularınızı da sormaktan çekinmetin!

İyi Forumlar Dilerim.

10. Teşekkür ederim öncelikle,

• Oyunda bana çoğu kullanıcı ve sizler Zeta kapısını epey bi dönmemi söylediniz. Ben peki x2, x3, x4 mermilerini nasıl elde edebilirim ?
    Demem o ki Zeta kapısı yapsam 25k x4 gelecek. Hay hay bu güzel lakin 25k dişin kovuğuna yetmez sanki :/
    • Zeta yapmam gerektiği söyleniyor ama A-B-G kapıları yapmam gerek mi ? Yapacaksam da kaç tane yapayım ?
    Mermilerimi NPC keserken x1-x2 arasında gidiyorum ama BL ise herkes x3-x4 sıkarken bende mermi yetmezliği olduğundan x1-x2 devam etmek zorunda kalıyorum.

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Haftasonu ikikat galaksi kapıları ödülü ve indirimi var iken: V.I.P'e + İndirim Paketine sahip olmanız durumunda A-B-G kapıları zararsız ve bazen kâr edebiliyorsunuz. Haritalarda kasılırken de ileriye dönük cephanenizi tabiki de karşılamanız gerekmektedir. Bunun içinde zaten size gerekli tavsiyeler diğer oyuncu arkadaşlarımızca verilmiş. Bu tavsiyeleri uygun bir planlama ile oyun içerisinde gerçekleştirmeniz durumunda çok daha hızlı bir şekilde kasılcaksınızdır.

İyi Forumlar.