Nasıl Devam Edersem İyi Olur.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve losinqmy tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. losinqmy

losinqmy User

oyuna yeni başladım sayılır lvl 15 ve gemi vega içinde 10-lf3 5-bo2 9-G3N 7900 2 tanede iris mevcut sizce nasıl devam etmeliyim kafamda 1-2 şey var biraz yardımcı olursanız sevinirim,
    benim düşüncem şöle bo2 leri 10 a tamamlıyıp sonra irislere başlıyım diyorum ardından 1 ek hangar ve pet alıp daha sonra gemiyi goliath cevirip onun üzerinde kasmaya devam edim diyorum
    he birde skylab mda şöle
    temel modül 20 lvl
    solar modül 16 lvl
    depo modülü 13 lvl
    prometium-endrium-terbium 14 lvl
    duranium -prometid 11 lvl
    promerium ise 9 lvl sizce nasıl bir yol izlesem daha iyi gelişmeme yardımcı olur. şimdiden teşekkürler

2. Merhaba ,

Goliath'a göre gemi 15 + droit'ler 8 tane ise 16 toplamda 31 tane LF-3 gerekir. Eğer 8 + Apis ve Zeus varsa 35 tane LF-3 gerekir.

B0-2 ise gemiye 10 tane droit'lere 16 desek 26 tane gerekir.

Öncelikle gemi ve ekipman durumunuzu en azından orta duruma getirip ondan sonra hangar - pet yada başka konulara bakarsınız.

Diğer üyelerden gelecek yorumları da bekleyiniz.

İyi forumlar.

3. BonusRasta

BonusRasta User

Bende venga'dan goliath geçmeyi düşünüyordum ama çok masraflı oluyor. Önce sevkiyat ve npc kesip çöpleri toplayıp satarak iyice credits biriktir. O sırada uridium da çoğalır zaten. Yeni haritada kristallon kes, hatta cubikonun olduğu yerde millet kami atıyor kristallonların bazılarının canları az oluyor onları bulup kesersen daha iyi fazla uğraşmazsın. Credits çoğalınca açık arttırmadan iris, bo2, lf3 almayı dene. Uridium çok harcama.

Vip varsa pet aldığında en fazla 8. seviye yap. Sonra 3. seviye modüller al öncelik kamikaze olsun. Kami ile iyice kasılırsın. Ekipmanlar çoğalınca goliath'a geçersin. Arge ile de dp ve kalkanı yaptığında çok rahat edersin.

4. losinqmy

losinqmy User

bende öle düşünüyorumda credits zor kasıyorum nedense iris ler 60m den aşşa degil bo2 ler en ucuzu o zaten bo2 leri acık arttırmadan irisleride uri le almayı planlıyorum yani 3-4 tanesini sonrasında acık arttırmadan alırım diye düşünmüştüm. İlk baş vega yı iyi hale getirip sonra goli veya aegis gecmeyi düşünüyorum öncelik şu gemiyi bir adam etmek

5. BonusRasta

BonusRasta User

İrisler 60m ise gayet iyi bence, tr3 de ne zaman görsem 85m-100m arası. Dediğim gibi yaparsan rahat credits kasarsın,kristallon zaten kestiğinde 409k credits veriyor. 10 tane kessen 4m yapar. Çöp satsan 5m diyelim. Sevkiyat ile 7m olur.

Yani yarım saat ya da kırkbeş dakikaya 4m kesin yaparsın. Bunu Çöp sattma, sevkiyat ile 7m olarak düşünürsek. Rahat bo2 ve lf3 artar.

Olmadı pet alıp otomatik toplayıcı 3 al, pvp de kamufle olarak kutu kas. Biraz sıkıcı ama iyi ekstra enerji, cephane ve uridium elde edersin. Ben öyle yapmıştım

6. bence san tavsiye pet alma erken ben pet 6 lf3 ken aldım goli al lazer fazla ıksar am huzl hzı olman lazım 18 lf3 16 bo2 2-3 iris olunca ek hangar pet ek hangar 5-2 de birak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.