nasil devam edeyim uri ile ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MiiniixMiiniix tarafından 29 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleyküm arkadaslar,

bende 800.000 Uri var onla napayim ?

Gemi: Aegis
    Lf3: Full
    Bo2: Full
    8 Iris 1 Apis var

1 Havov-1Hercules var

43 Argeyim

vip+indirim+katlayici var

tavsiyelerinizi bekliyorum

2. murat1299

murat1299 User

irisleri geliştirin 9 irisin gelişim masrafı indirimlerin hepsi ile 650k uri eder kalan uri ilede ganimet anahtarı alın 150k kalıyor 130 tana anahar eder

3. irisler level 10 da

4. senberk99

senberk99 User

asla iris gelistirmein daha hsvoc full degil ama arge baya iyi neyse bence radaer alarak palla toplayin ve zeta acim ayrica pete eksik modul barsa alin (3. levelleri)

5. sagol petde 3.level hepsi var + 12 radarda var :)

6. Aleyküm Selam Gemin belliki uri ile toplanmış 43 arge gemide ne lf4 nede zeus var bence sandık zamanlarında zeus ve lf4 şanslarını kovala ve devamlı kapı :) İyi OYUNLAR

Son düzenlenen: 30 Nisan 2015
  7. yoo uri harcamadim argeye...

ben 3 senedir oynamadim zamaninda arge yapmisdim o yuzden zeus ve lf4 yok

lf4 7 tane var sadece

8. Merhabalar;

Eğer uridium kapıya basmak istiyorsanız zeta yapın yada paladium toplayarak zeta yapın.Uridium ile anahtar alıp lf4 sayınızız arttırmalısınız.Argeniz güzelAnahtarları zeus gününde açarsanız hem zeusunuzu tamamlarsınız hemde lf4 çıkarabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. tesekkürler MOD

zeta 28 parca var bende kac GGye tamamlarim onu ?

10. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

toplam 1800 gg (+/- 500) zeta açılıyor.

Iyi Forumlar

11. grupça low yapıp uri basmanı oneririm ben klanca giriyorum 7-8k uri çıkıor + zeta yap anhatr ve havooç için arge tamam zaten gelişme ve lf4 kalmış

12. tesekkürler kilitlenebilir

13. Merhabalar;

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.