Nasıl devam edeyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 18 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Gemimde
    Gemi goliath
    15 LF3
    16 BO2
    8 İRİS

Şuanda arge yapıyorum kalkan enerjisi 3/5 onu 5/5 yaptıktan sonra nasıl bir yol izlemeliyim petmi almalıyım ? yoksa 31 lf3 mü yapmaya çalışayım

2. Bnece önce lf3lerini fulle sonra petini alırsın.Bu arada bende bişey sorsam sana?Bunları yapmak ne kadar zamanını aldı?

3. WolfTR

WolfTR User

Kardeşim şöyle anlatayım ben oyuna 6 haziran 2014'te başladım 20 hazirana kadar 1 iris 6 flax 3 lf3 kalanlar lf2 ile idare ettim
    20 haziranda oyunu bıraktım tekrar 20 yada 25 aralıkta başladım goliath aldım irisleri fulledim lf3 15 yaptım bo2'leri bitirdim yani ortaya 1 aylık süre çıkıyor hazirannın 6-20 20-25 aralık ile 18 ocak yani bugünü toplarsan arada 2 aylık zaman çıkıyor

4. Nasıl kasıldın peki biraz taktik versen?Bende goli var 5 flax 4 lf3 gerisi lf2 var vs vs nasıl lf3 kasabilirim?Uridiumlar biriktikçe lf3 alıyorum

5. WolfTR

WolfTR User

ben 6 lf3 kalanları full lf2 6 bo2 kalanlar full 128 bin credilk kalkanla kristallon kesiyordum öyle yani birde serverde keserken yardım ediyorlar öyle yani

6. Anladım kardeşim sağol ben de kristallon kesmeyi deneyeyim bari.Bence sen de dediğim gibi lf3leri fullersen ilk senin için daha iyi olur.Sonra kalkanların full değilse kalkan almalısın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.