Nasıl Devam Etmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 9 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Arkadaşlar ben abd Batı (us2) serverinde oynuyorum Şöyle bir gemim var

Goliath ( Encorcef )
    15 Lf3 ( Kalanlar Full Lf2 )
    11 Bo2 ( Kalanlar Full 128 Bin Credits'lik )
    3 Flax 5 İris ( Yarın Veya Bu akşam büyük ihtimalle 6. Alınacak )
    2 Arge ( Darbe Puanı Argeleri )
    Sklayb 3 Ten Başlıyor en Düşük seprom en yüksek Temel modul 9 Level diğerleride karışık

Nasıl Nerde kasılmalıyım Şunuda ek Not olarak ekleyeyim Normalde 3 Gün öncesine Kadar 1 iristim Şimdi 4 Tane iris Aldım ve 4 Tane İrise sadece 50M harcadım Eğer ucuz server İsteyen arkadaşlar varsa burası Çok ucuz
    Yardımlarınız , Önerileriniz İçinde Teşekkür Ederim

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bu ekipmanlarla şirketinin x-5 haritalarında lordakium kesebilirsin.Eğer cubikon grupları varsa onlarla beraber cubikon keserek kasılabilirsin.Skylabı geliştirmeye devam ederek aynı zamanda promerium gönderip sat.Madem server ucuz önce irisleri sonra da lf3 ve kakanları fulle.Eğer lordakiumda zorlanırım dersen lf3 ve kalkan sayını arttırıp irise sonra devam edebilirsin...

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kalabalık bir server değilse cubikon kesende pek olmaz o yüzden cubikonda kasılmanız zor.Kristallon keserek devam edebilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.