Destek Nasil devam etmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve L*A*Z*R*A*İ*L*[LAZ]* tarafından 19 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar merhaba gemim goliath 15 lf3 4 lf2 20 bo1 6 bo2 6 flax hizlar credilik olandan pet var 4 lvl oto yagma hammade toplayici var levelim 14 ve 14k uri var ve gg kapilarim acilmadi betada son 10 parcam kaldi argem ise 6
    Simdi bundan sonra nasil devam etmeliyim nasil

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlardan fikir almak istediğiniz konuları Yeni Başlıyanlar bölümüne açmalısınız.

Şu an konunuzu ben taşıyorum.

Keyifli Forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

Geç oldu kusura bakma kardeşim biraz...
    Bence şu an için 1 kere gamma yapana kadar alpha beta gammaları yapın.Sonrasında gg toplayarak (katlayıcıyla kutu veya palladium) zetaya başlarsınız.Zetadan gelen günlük dosyalarıyla Argenizi yükseltirsiniz,gelen anahtarlarla apisinizi tamamlarsınız+belki tasarım veya lf4+havoç gelir...Fakat zetaya başlamadan bence şu özellikleriniiz tam olsun;31LF-3,16BO-2,8iris,15elit hız(7900),arge;13-17 arası olmalı
    Bunlar olmasa da zetayı yapabilirisinz fakat bunlar olmadan başlamayın derim...Bence petiniizi hızla 8 lvel yapıp hammadde toplayıcı otomatik toplayıcı ve kamikaze modülü 3.level alın böylece hızla palla toplıyıp kapılarınız açarsınız oto toplayıcıyla kuutu toplarsınız uri gelir+ gg de gelir katlayıcı ve arge fazlaysa 4-5 gg geliyor.Kamikaze de hem kasılırken hem de kapılarda lazım oluyorr.(vip ile süper olur...)

4. Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler
    dediklerinizi yapabilmem icin nasil bir formul uygulamaliyim

5. senberk99

senberk99 User

Bence palla toplayarak dediklwerimi yapabilirsiniz hedefiniz olmali mesela gunde 3000 palla =200 gg bule her gun 200 gg topliyip ayrica da her gun 1 lf3 almka 10 k uri biriktirmek hedefniz olsun bunun icin kristallon kesebilirsiniz veya cubi partilerine kaytilabilirsiniz

6. peki iris mi aliyim yoksa pete silah yada jeneratör mü açıyım veya bo2 mi fulliyim bu konuda ne önerirsiniz

7. YOLUN*SONU

YOLUN*SONU User

irislerini al önce pet en son iş

8. senberk99

senberk99 User

İrisleri credi ile lf3 leri de uridium ile alın böyle yaparsanız en mantıklı harita X-6 haritası olacaktır.Cubi kesenlere katılabilirsiniz.Yoksa kristallon kesip çöpünü alıp pette ticaret modülü varsa sattırabilirsiinz veya ticaret diroidi alabilirsiinz.Ben mesela şöyle yapıyorum oyuna ne kadar giriyosam 1 saat şunu yapıcam snra 2 saat şu falan öyle plan yapıyorum daha iyi oluyor :D(pete lazer slotu sakın açmayın o en enn son iş )

9. şuan elimde 20000 uri var ne yapayım peki bo2 mi alıyım lf3 mü alıyım

10. Merhaba ,

Bana kalırsa uridium harcamayım kredi ile açık arttırmadan tamamlamaya çalışırsanız çok daha iyi olacaktır. Eğer açık arttırmadan zor oluyor diyorsanız o zaman B0-2 almanız daha iyi olacaktır. Duruma göre 10 , 20 , 30k vb miktarlar kasarak LF-3 veya B0-2 alarak eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

11. tamam cevaplarınız için teşekkürler konu kilitlenebilir

12. Merhaba ,

Rica ederiz :) konuyu kilitleyelim. :)

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Haziran 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.