Destek nasil devam etmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pending tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pending

Pending User

10 lf3 1 iris 7droid 3 bo2 3 tanede elit hiz var roket atarim elit arada kutu toplarim 13 lwlim skylab sag taraf 9 sol taraf 7 premerium 6 seprom 4 40 tl butcem var nasil devam ddebilirim

modlardan biri bakabilir mi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2015
  2. Gemin ne? Ayrıca skylabdaki modülleri yanlış yapmışsın gibi duruyor. Prometium, endurium, terbium (3 basit taş) toplayıcıları duranium ve prometid rafinerisinden 1 seviye yüksek, duranium, xeno modül ve prometid rafinerisi promeriumdan 1 seviye yüksek, promerium ise sepromdan 1 seviye yüksek olmalı (garantiye almak için böyle yapıyorum, hepsi eşit de olabilir denemedim).

3. Pending

Pending User

gemi, goliath ve %10 kalkan arttiran tasarimi kullaniyorum aklima baslangic paketlerinden gozupeki almak geliyor skylabi duzelticem saolun baska neler yapabiliriyapabilirim

4. Benim tavsiyelerim para vermeden yapılır yani senin için belki en iyi olmayabilir fakat 0 para harcarsın. Leonov al, x-3 x-4 canavar kes, kutu da toplarsın. Gemiyi full elit yap. Sonra vega veya goliye geçersin bence. Lf-3 ve kalkan hız sayını arttır. Tabi başlangıç paketi alman daha iyi olabilir, hiç para harcamadığım için o konuda yorum yapmayacağım. Birkaç kişi daha önerid bulunsun ne yapacağına karar verirsin.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Katlayıcı alacaksanız öncelikle irislerinizin ilk 4 ünü Urıdıumla tamamlayabilirsiniz.

Elit hızlarınızı tamamlamalısınız,kutu toplamada çok etkisi olur.

LF3 lerinizi tamamlayıp geminizin fazla vurmasını sağlamalısınız.

Argelerinizi kalın sıkma profülüne göre 24 argeye çıkarmalısınız.

Bu sayılanları tamamlamaya çalıştığınızda geminiz yavaş fullenecektir.

Keyifli Forumlar.

6. Pending

Pending User

• lenov asamalarni gectigimi dusunuyorum yani gelen gorevler hep 1-6-7-8 -5 bu haritalarda kasiliyorum araadada4-1 de kutu topluyorum

7. 13 lvl de görevleri bitirdiysen artık vega/goli ile x-5 x-6 x-7 x-8 zamanıdır, gemin leonov değil, kutu toplamışsın doğru yapıyorsun. Modun dediği gibi yaparsan iyi olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.