nasıl devam etmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HIZLI-VE-ÖFKELİ1 tarafından 2 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar;
    gemim fazla iyi değil kısaca özelliklerini yazayım;
    3lf3 gerisi lf2 8 iris full elit hız 1 argem var görevden gelen dosyalar ile yaptım petim var ama vip yada indirim çeken bi oyuncu değilim :) bugün arkadaşla 30m kredi kastık hergün böyle kasacağını söyledi sizce bu krediler ile önce geminin hangi eksiğini tamamlamalıyım ve sonrasında nasıl devam etmeliyim ;
    cevaplar için şimdiden teşekkürler

2. Merhabalar,

Öncelik lazer silahı lf3 leri çoğaltmaya bakın derim.Ayrıca kalkan durumunuzu yazmamışsınız eğer kalkanlar elit değilse lf3 ve kalkan önceliğiniz gibi görünüyor.Başka bir sorunuz olursa ben buradayım.:)

İyi forumlar

3. tşk modum :) saat geç oldu sizide yordum :) kalkanım 2 tane sg3 b02 1 tane sg a02 7 tanede b01 den var arkadaş şimdiden aegise kas dedi sizce ne yapmalıyım :)

4. Merhaba,

Önceliğiniz b02 ve lf3 olsun b02 kısmından çok geri kalmışsınız tabii ki aegis önemli ama b02 kalkanı olmadan aegis için kasmanız sizin için çileye dönüşecektir.

İyi Forumlar

5. tşk modum tavsiyenize uyacağım konut kilit :)

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rica ederiz Konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.