NASIL DEVAM ETMELİYİM.

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by sadrazam3, Sep 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sadrazam3

sadrazam3 User

iyi günler bana yardımcı olursanız fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    gemim goli 23 lf3 1 lf4 20 BO2 13 argeyim 8 iris 1 havoç petim var 6 radr 3 ü radar 2 3 üde radar 3 çoğu modül var 2 zeta yaptım şimdilik hesap yeni apise 12 parça var . Sizece zetaya devam mı etmeliyim yoksa epsilon veya kappamı yapayım lf4 artırmak için .

2. Zeta'ya devam etmelisin, Apis'e az bir şey kalmış. En az 20 Zeta yaparsın oradan gelen anahtarlar ile Zeus gününde kutu açar, hem Zeus hem Apis parçası çıkarabilirsin, bu sayede Apis bedavaya ve ya bedavaya yakın bir meblağa inşa olur. Ayrıca gelen günlük dosyalarıyla Ar-Ge açığını kapatırsın 13 Ar-Ge pek iyi bir sayı değil.

3. Hic epsilon yapmamissaniz 1 kere yapabilirsiniz.Sonra Zetaya devam edin.

4. YOLUN*SONU

YOLUN*SONU User

arge bi şekilde olunur da lf4 zor ya . 10 iris olmadan da havoçlar da bir işe yaramıycak. Apis için Zeus günün demi açmalıyım .

hiç epsilon yapmadım ama eski oyuncuyum lowdan biliyorum yaratıklarınıda bu gemiyle yapabilirmiyim bilmiyorum.

Last edited by moderator: Sep 23, 2015
  5. Kami 3 varsa dert etme yaparsın

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Havoçları tamamlamanız için Zeta kapısına devam edebilirsiniz.

Kapı sonunda alacağınız anahtar ödüllerini biriktirip LF4 etkinlik günlerinde açarsanız çeşitli ekipman ve tasarımlar elde edebilirsiniz.

Forum kuralları gereği alt alta yazmanız uygun değildir.Lütfen kurallara dikkat edelim.

Sorunuza gelince,bu gemiyle biraz zamanınızı alsada yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

7. YOLUN*SONU

YOLUN*SONU User

kusura bakmayın modum forum pek takip etmediğim için kurallarını bilmiyorum . Çok sağolun herşey için kilitlenebilir.

8. kaç diroitin varsa o kadar havoc lazım, minimum 6 olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.
    İlla 10 diroite 10 havoc değil yani.
    Zeus'u kutu dışında elde edemeyeceğin için mecburen zeus gününde açman gerekiyor.
    LF-4ü belli bir süre Kappa yapıp, herculesler fullendikten sonra Epsilon ile de çıkarabiliyorsun, kutudanda çıkıyor, Hades'ten de. Alternatifi çok yani. Zor değil emin ol. :)

9. Berke bu LF4ler bu kadar önemli mi ya ? Tanesi 50 azami hasar farkediyormuş, 15 goliath 20 diroitlerden 35*50 desek 1750 azami hasar farkettirecek. Ki bu azami hasar yani en fazla fark edeceği bu, beslemelerle bonuslarla olsa olsa full LF3lü bir gemi ile full LF4lü bir gemi arasında diğer ekipmanları aynı olduğunu varsayarsak 5-6k hasar farkı olacak. Bu fark bu kadar önemli mi gerçekten ?

10. LF-4 aldıktan sonra bir de geliştirme yapman gerekiyor. İndirim paketi ve Vip ile 1.seviye LF-4 16.seviyeye 77.000 uridium'a gelişiyor. Bu da o lazer atıcıya %6 fazla vuruş desteği getiriyor. 212 atıyor kısacası.
    lf-3 ve lf4 ile donatılmış gemideki lazer vuruşu farkına değinmişsin zaten, üstüne bir de bu ekleniyor.
    Ayriyetten oyundaki güçlendiriciler, diroit düzenleri ve beslemeler yüzde hesabı ile çalıştığından bu bonuslar üst üste eklendiğinde acayip farkettiriyor. :D

Gerekli olmasa da mecbursun diyebiliriz, karşındaki rakipte varsa sende de olmak zorunda. :p

sametonur1905 likes this.
  11. Anladım hocam :(

12. Tom_Cat

Tom_Cat User

ilk işin argeyi en az 24 yapmak olmalı bence.çünkü oyunda hep savaş içerisinde olacaksın.haftada 1 veya 2 zeta yapabilen bir geminiz yoksa eğer.

13. YOLUN*SONU

YOLUN*SONU User

hocam malum haftaya okullar açılıyor zor yani oyuna çok giremem . günlük 1 2 zeta açanlar nasıl açıyor çok merak ediyorum :)

14. Bende katlayici var gunde 8 saat giriyorum + vip +indirim var
    8 saatte 80 K uridium+600 Gg kasiyorum=Vip ve indirim varsa toplam 1500 gg ediyor+Zeta da 700 gg veriyor(48 k uri) =2200 gg=1 Zeta
    Tabi artik okullar acilacagindan gunde 1 saat girebilirsem iyidir

15. YOLUN*SONU

YOLUN*SONU User

bende vip katlayıcı olsa çabucak zeta yaparım ama onlar olmadığı için bir de palada pek fazla toplattırmıyorlar 2 3 haftada anca açıyorum bir zetayı

16. O zaman oyunda yapacak fazla bisey kalmiyor.Bende okul basliyinca fazla girmicem para biriktirip herkul katladikca kazan gelince basacagim bi 150-200 tl :)

17. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konunun kilitlenmesini ancak konuyu açan arkadaşımız isteyebilir.

Gerekli cevaplar verildiğinde de görevli yetkililerimiz kilitleyebilirler.

Keyifli Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.