Nasıl devam etmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MiraçByk tarafından 24 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MiraçByk

MiraçByk User

Merhaba beyler. orta derece bir çarım var bundan sonra nasıl ilerleyeyim ne yapayım önerilerinizi bekliyorum.
    Gemim:
    Bolca lf3 bolca bo2 bolca elit hız 8 iris pet kamikaze 3 hamadde toplama 3 ticaret modülü 1 var. Goli var 9 arge skylab seprom hariç 20 lwl Aegis alcak kadar credi var almayı düşünüyorum. Uri çekme imkanım var biraz. Çarın lwl yeni 17 oldu. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Kasım 2015
  2. Srooper

Srooper User

ilk olarak aegis alabiliyorsan aegis al ve yeterli credits varsa tasarımını"da almanı öneririm arge geliştirebildiğin kadar geliştir argeye ağırlık ver en azından 24 arge ol cubi gruplarında kasıl uridium biriktir irislerini 16 level yapmaya çalış vaktin bolsa pala topla kapı yap kapılardan gelen uridiumlar ile irislere çalış 16 yapamasanda en azından hepsi 10 level olsun atağını veya kalkanını arttıracaktır emin olabilrsin bu şekidle devam edersen 24 arge olduğunda tek cubi kesersin ben 8 iris + apis 3 lf4 24 arge aegis ile x2 üstüne çıkmadan çift ağır konfi ile tek aegis kesiyorum 1 günde 200k yı geçik uridium kasabiliyorum sende bu yolda ilerlersen bu duruma gelebilirsin.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Aegis almanız,gelişmekte olan gemiler için çok faydalı,

Argeni 24 argeye göre yükselterek dizmelisiniz.

LF-3 leriniz tam olduğuna göre,bundan sonra Zeta kapısına yönelip Havoçlarınızı tamamlamalısınız.

Zeta kapısından alacağınız anahtar ödülleriyle,özel günlerde açacağınız sandıklardan LF-4 ve çeşitli ekipman bulma şansınız olacaktır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.