Nasıl Devam Etmeliyim

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by WhoFeedQerry, Jun 15, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhabalar
    Benim
    13 Lvl
    16 lf3
    4 bo2 (2 si 2.seviye)
    2 iris (1 i 2. seviye) gerisi flax
    Cpular full
    Elit hız full
    Bir aegisim var sizce nasıl uri/credi kasmalıyım
    Şuan 20k urim var 50k yapıp pet almayı düşünüyorum (peti 8 yapıp kami 3 + vip alabilirim )
    Not : Server tr3

2. Öncelikle iyi ve sağlam bir klana girip kredi desteği alabilirsin ve irislerini ihaleden temin edersin.Kalkanın az olduğu için yeni harita yaratıklarında zorlanacağını düşünüyorum.Etkinlik görevlerini kaçırma.Kredi kasmak için en avantajlı olanlar cubikon ve tallon bana göre.Lordakiumda kesebilirsin.Ama zorlanacağını varsayarak grup içinde kasılmanı öneririm.Petini alıp 8 level yapıp kami 3 ü alana kadarda bir birikim yapmış olursun.Onu daha sonra değerlendiririz, sana tavsiyem acele etme, kendine bir hedef koy ve o hedefi gerçekleştirme yolu harici harcama yapma :)

3. Cevabın için teşekkürler :)

Thread Status:
Not open for further replies.