Nasıl Devam Etmeliyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ForceShielder tarafından 22 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu anda full hız ful,l bo2, 15 lf4, apis ve zeus mevcut, venom solace aegis elite ve diğer goli cesitleri mevcut cerrah hariç.5 havoç 0 hercules var.Su anda zeta acık ikincisini tamamlamaya çalısıyorum.ilk x2 gununde acmaya planlıyorum.200k uri mevcut.Geceleri aegisle cubi donuyorum solo x2 ile kalkan cekme harcamadan ama x2 x3 x4 sab lar giderek azalmaya basladı extreme durumlarda sab ve x4 kullnamaya calısıyorum.Ve artık cubilerde canım sıkılmaya başladı.Sizce full havoç olana kadar zeta mı doneyim yoksa x2 gununde 2 zetayı yapıp gelen uriler ve anahtarlarla birlikte anahtar alıp kutu mu acayım? bu arada 29 argeyim ve kalın sıkmaya yonelik verdim.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer denk getirebiliyorsanız Çift kapı ödülü etkinliği çıkarsa Zeta ve Kappa karışık deneyebilirsiniz. Diğer bir olasılık ya önce Havoc tamamlamak için sadece Zeta ya da Hercules + LF-4 olasılığı için sadece Kappa dönmeyi deneyebilirsiniz. :)

3. Aliens

Aliens User

Size tavsiyem katlayıcı çekerek hem kutu toplamanız hemde x7 haritalarında seri bir şekilde Kristallin/Kristallon dönmenizdir. Hem kutulardan az miktarda olsa cephane çıkmakta. Ekipmanınıza bakınca çokta fena değil. x1 ile Kristallonu rahatlıkla kesebilirsiniz. Uridiumlarınızı 1.000.000 olana kadar biriktirin. İndirim ve ya x2 günü geldiği zaman hepsiyle Zeta dönün. Zaten kapılara enerji basarken cephaneniz de otomatik olarak artacaktır. Havoclarınız tamamlanınca kalan Uridiumlarınız ile seri bir şekilde Kappa kapısı yapmaya başlayın. Bu aşamada elinizde bolca günlük dosya da birikecektir.

Son düzenlenen: 22 Eylül 2016
  4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bir yerde iki defa Kristallon yazmışsın. :)

5. Aliens

Aliens User

Düzelttim. =)

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Aslında anlayan Kristallin/Kristallon demek istediğini anlayabilir ama işte belki karşıdaki anlamayabilir. :D :)

7. Aliens

Aliens User

Haklısın. :) Hatayı sevmem. Düzeltme için teşekkür ederim. :)

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Rica ederim :) bende teşekkür ederim. :D :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederiz.

Benim tavsiyem Arkadaşlarımızın dediği gibi, Kristallon ve kutu toplayarak gelişebilirsiniz. Ayrıca Tek değil de grup halinde (3 kişi ideal) seri cubikon keserseniz cephaneleriniz gitmez ve uridium kasarsınız.

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Eylül 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.