Nasıl devam etmeliyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CΛЯŁЧ__ЯΛΞ__JΞPSΞИ tarafından 29 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bundan 3 4 sene önce oyunu bırakmıştım şimdi bir yeniden giriyim dedim bazı şeyler değişmiş herşeyi tam anlamadım şimdi neyi ne sırayla yapmam gerek falan diye danışmak istedim
    - 37 LF-4 (geliştirme yok)
    - 8 Iris(geliştirme yok) 1 Apis(16lvl) 1 Zeus(geliştirme yok)
    - 10 Havoc
    - 2 Hercules
    - 36 Arge
    - Diroit Uçuş Düzenleri:Kalp, Güve, Elmas, Burgu, Halka bunlar var
    - Pet modüller gerekli olanların çoğu var
    daha bilmiyorum ne var aklıma bunlar geldi ilk önce kappa kapısından herculesleri bitirmek lazım heralde sonra nasıl devam etmeliyim

2. SUPMEOMNE

SUPMEOMNE User

irislerden başlıyarak sırasıyla kalkan ve lf4 diye git bence dediğin gibi kappa yaparak da hercules fulle ;)

3. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Geminizde benim fikrimce öncelikle geliştirmeleri tamamlamanız lazım irisleri lf4 leri kalkanları arkasından argeye yüklenmeniz lazım. Bunun içinde zeta ve kappa kapılarını bolcana yapmanız lazım.

İyi forumlar.

4. Peki ne kadar uridium gider kalkan iris ve lf4 geliştirmelere %30 indirimle tahmini bir şey söyleyebilirseniz güzel olur

5. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sizin sorunuza cevap olarak Buradaki linki tıklayarak size yardımcı olacağına eminim.Detaylı olarak sizin için geliştirmede bilgi vermektedir.

İyi forumlar.

6. Peki son olarak geliştirme indirimi vardı önceden o hala devam ediyor mu

7. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Geliştirme indiri takvim içersinde yapılıyor Buradan linkini tıklayarak tavimi takip edebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Peki çok teşekkürler cevaplarımı aldım.

9. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Başka sorunuz yok ise forumu kilitleyebilirmiyim.

İyi forumlar.

10. Geliştirmenizi öncelik droit ve kalkan olarak yapın kesinlikle LF4 geliştirmenizi tavsiye etmiyorum o kadar uridium harcayacaksınız sonra yeni lazerler birikmeye başladığında tüm geliştirme çöp olacak. Bunun yerine Droitleri ve Kalkanları geliştir sonra ise Herkül tamamlayıp Spartana yönelin. Bu zaman zarfında zaten elinize yeni lazerler geçmeye başlar. Sonrasında ise argeye devam edebilirsiniz argeniz şuan önemli bir çok şeye yetecek kadar zaten geri kalanlar biraz daha önemsiz sonra yapılacak şeyler.