Nasıl Devam Etmeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve SHΞPHΞЯD tarafından 20 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 8 İRİS, 1 APİS, 10 HAVOC, 6 HERCUL, 30 LF4 GERİSİ LF3, BAYA BO2 VE HIZ JENERATÖRLERİ VAR ONLARI SAYMIYORUM, Pette 3.seviye kutu toplama kamikaze kaynak toplama ve 6 3.seviye radar, 6 3.seviye kurtarılan mal protokolü var

Apis 16 seviye ve 5 iris 16.seviye 1 iris 8.seviye

2 tane açık kappa kapım ve 400k urim var ne yapmalıyım nasıl devam etmeliyim bilmiyorum.

Bu arada 28 argeyim kutu argesi olarak dizdim ve seprom geliştirmem aşırı fazla olduğu için de prometheus görevlerini yapamıyorum.(lazer ve roketleri promerium ile geliştirmem gerekiyor.)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Aralık 2019
  2. O zaman zeta yapın. Pro lazerlerinizi birleştirden tamamlamaya bakın.

3. server ? tr4-6 ise klana beklerim
    eır kasabilirsin
    x-7 de zeta yapabilirsiniz seprom bitince bl ye donmeniz faydalı olur bu sure zarfında bl için hem anahtar hemde x-7 den eır kasmış olurusnuz

4. x-7den eir kasmak derken tam olarak anlayamadım? x-7 olarak bahsettiğiniz ne oluyor acaba uzun süredir bazı sebeplerden dolayı oyuna ara vermiştim yenilikleri yakalamakta güçlük çekiyorum ve bu arada kronos için gerekenleri tamamlayıp spartan diroitlere başlamalı mıyım

5. x-7 de blaklight kristalon var onu keince yaratık çıkıyor onuda kesip hibrit topla karantina dön

6. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Öncelikle mesajlarınızı birleştirdim ve başlığınızı düzelttim.Dediğiniz gibi öncelikle hercüleslerinizi tamamlayıp ardından bolca zeta yapıp prometheus lazerlerinizi kasmaya başlamanız gerektiğini düşünüyorum.Umarım kısa sürede hesabınızı geliştirirsiniz kafanıza takılan sorularınızı bekliyorum :)

İyi forumlar

7. Seprom bitene kadar elit cephanen varsa BL de rinusk kas

Prometheus çok önemli bi lazer ilk önceliğin o olması lazım seprom falan hikaye, ayrıca herkulleri tamamlamaya az kalmış yerinde olsam herkülleride fuller full zeta dönerim