Nasıl devam etmeliyim ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve RobinKudin tarafından 3 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RobinKudin

RobinKudin User

Gemiler: Sayborg, Aegis elite, Aegis veteran, Sentinel, Venom, Vegance şimşek...
    Lazerler:31 lf4,5 hiper lf4 2 yansıma lf4 2 magma lf4, 61 kararsız lf4, 7 prometheus 8 olmak üzere
    Jeneratörler:Full esviyesiz Bo2 7900 hız jeneratörü
    Arge:25 arge 24lük kalın sıkma + lazer vurma olasılık arttırma
    Diroitler:8 iris hepsi 6 lvl 10 hermes 4 havoc
    Haftad aktif oynamam sayesinde 120K uri kasıyorum çoğunu zetaya veriyorum. Sizce prometheus lazeri yapayım mı yoksa anahtarları biriktireyim mi. ayrıca ne yapmamı önerirsiniz ?

2. Pro lazeri yapın bence.

RobinKudin bunu beğendi.
  3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Ben sizin yerinizde olsam Prometheus lazerlerini tamamlardım. Çünkü Kutulardan Zeus ve Apis ler gerçekten zor çıkıyor. Anahtarlarınızın çoğunu Prometheuslara geri kalanınıda Zeus Gününde kutu açmaya yatırabilirsiniz. Zeus ve apis parçası çoğaldığındada yerinizde olsam geri kalan parçaları Uridium ile alırdım. Zeusun tamamı 1.5m Uridium istiyor 1.5m Uridium ile anahtar alsanız Zeusu kesinlikle tahminimce Zeusu gene tamamlayamazsınız. :/ Ayrıca Prometheus lazerleri artınca gelen hasar oranı gerçekten kayda değer oluyor buda Uridium kasmanızı daha kolay bi hale getireceğinden en mantıklı yol şuan için Prometheus gibi gözüküyor :)

Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva ve -_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  4. Yapmanız gereken tek şey bol bol zeta dönüp anahtar biriktirip prometheus lazeri fullemek onun dışında fazla birşey kalmamış zaten, birde spartan için hades dönün ek olarak (hermes bana göre havocdan iyidir)

5. zeus phalandı zaten bence en iyisi pro lazerlerine devam etmek onları tamamlayıp bol bol zeta yapmalısın bo3ler için de rinusk biriktir hazırda rinuskun olunca chromin etkinliğinde bo3leride tamamlarsın geliştirme olarak da bence lazerlerden önce bo3leri geliştirmeni öneririm gelen kalkan miktarı geliştirme sonrası artan lazer hasarından daha fazla. Tabii tercih senin

6. Merhaba,

Prometheus lazeri yapmanızda fayda var. Zeta sizin için bir ilaç olacak diye düşünüyorum. Argenizde düşük onu yükseltmeniz gerekiyor. Ne kadar çok zeta yaparsanız o kadar çok kazanırsınız :)

İyi Oyunlar.

7. RobinKudin

RobinKudin User

Cevaplar için herkese teşekkür ediyorum. Ağırlıklı olarak zeta yapacağım pro lazerlerimi fulleyeceğim. Ama şu an yaptığım zetalardan elde ettiğim gelirler sayesinde irislerimi 16lvl yapacağım. Sonuçta sayborgum var i-oil harcamak vicdan azabı çektirmez Konu kapanabilir

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.