Destek Nasıl Devam Etmeliyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALEM_NURDAGLI_GÖRSÜN tarafından 7 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamın Aleyküm,
    Gemim yarı full, 35 LF-4, 8 İris, 1 Apis, Full Havoc. 30 Arge. Burgu, Halka, Kalp vs droid düzenleri mevcut. Çoğu şeye sahibim. Sayborg almak ve geliştirmelerimi yapmak istiyorum. Sizce en sağlıklı nasıl uridium kasabilirim? Sizden fikir istiyorum, teşekkürler.

2. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Etkinlik gördün mü mutlaka katılmaya çalış.Onun dışında cubikon dönerek veya pvp haritalarında katlayıcı çekip kutu toplayarak kasabilirsin

3. ateistkeci

ateistkeci User

Palladium toplayarak kapı yaparsan ve günlük görevleri yaparsan haftalık 150k kadar Uridium kasabilirsin en az, ayrıca etkinliklerden de bazen güzel Uridium kazanılabiliyor onları takip etmende fayda var :)

Luminous ve ALEM_NURDAGLI_GÖRSÜN bunu beğendi.
  4. 34KAAN34

34KAAN34 User

Bence görev denetim kulesinden görev alarak bunları bitirmeye çalış. Toplama zaman kaybı bence. Görevlerden TP, ŞP, Uridyum kazanır ve görevlerin farklı haritalarda oluşu sebebi ile tek düzelikten kurtulursun, canın sıkılmaz. Aynı görevi yaptığın farklı insanlarla iletişime geçip sosyal kazanç sağlama ihtimalinde olur.

Luminous ve ALEM_NURDAGLI_GÖRSÜN bunu beğendi.
  5. Lakin görevlerin hepsi çok az uridium veriyor. Sadece görevler ile olacak gibi değil. Vip üyeliğim ve sağlam bir petimde var. Bilmiyorum oyun eskisi kadar tat vermiyor. Zaten uzun zamandır oynamıyordum, 2 hafta önce geri döndüm.

6. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Üyeler olarak geçen haftalarda etkin olan Mimesis etkinliğinde adeta uridiuma ve GG'lere doyduk:D sizler de bu gibi etkinlikleri takip ederek bol bol uridium kasabilirsiniz. Normal zamanlarda ise paladium veya katlayıcı ile kutu toplamak 0 elit lazer/roket- seprom masrafıyla adeta inanılmaz bir gelir kapısı haline gelebiliyor. Eğer bunu istemezseniz cubikon dönebilir veya görevler yaparak gelişebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

_Zeronix_ bunu beğendi.