Nasıl Devam Etmeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve __ERDEMLİ__ tarafından 21 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar gemimin özelliklerini söyleyeceğim şuan nasıl devam edeceğimi şaşırdım
    solace veya surgeon kullanıyorum hangi gemi kullanacağım konusundada kararsızım blaze spectrum ve venom da var.10 pro lazer 5 ve 6. seviyo hepsi kala ful 16 level lf4 apis zeusum var bütün droidlerim 16. seviye. havoc hercules ful skylab ful.cyborg almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım şuan prolarıda tamamlamam lazım.

2. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Solace modülü varsa cyborg boş kalır. Geliştirmelerine yönel hocam.

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum. Sorunuza gelecek olursak öncelikle solace gemisinden vazgeçmeyi derim. Çünkü hem NPC hasarı hem de Darbe puanı modülü sayesinde daha hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Son zamanlarda oyuna eklenen modüller cyborg gemisini biraz gölgede bıraktı bu sebeple cyborg almak yerine o oillerle geliştirme yapabilirsiniz. BL haritasında atend ve invoke grupları bularak hızlı şekilde rinuks kasıp prometheus lazerlerinizi fulleyebilirsiniz. Bunu yapmak sizin gelişiminizi hızlandıracaktır.

İyi forumlar.

4. modum solacenin darbe puanı modülü başka etkinliklerde de sunulacakmıdır sizce? zira bu etkinlikte savaş bileti alamadığım için sahip olamadım, şuan şu kalkan veren dpden birazcık eksilten modül ve %15 npc hasar modülünü kullanıyorum solacemde, birde darbe puanı veya hız modülü olsa tadından yenmicekte işte :)
    -ayrıca oiller ile geliştirmelerini , tamamlayacağın prolarda kullanman mantıklı olcaktır modumuza katılıyorum.. getirilen modüller ile sayborg vs gibi gemiler biraz geri plana atıldı istenilende buydu zaten.. ortalık sayborgtan geçilmiyordu nihayetinde

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında bir bilgimiz olmamaktadır. Ama size tavsiyem etkinliğin bitmesine 2 gün varken daha bitmemişken savaş bileti alıp ödülleri toplamanız olacaktır :)

İyi forumlar.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  6. çokta pahalı yaa bi hata ettim kalp uçuş düzenini aldım aklımdan cıktı savaş bileti :( 150 k urim vardı cubi dönerek 50 k daha kasardım ama artık çok geç 150 k uri kasamam :D sağlık olsun ya başka sefere diyelim.. bundan 2 hafta önce npc modülüne çok imreniyordum o geldi mesela tekrar heheh belki dp modülüde bi kaç etkinlik sonrası gelir :rolleyes::oops:

7. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Varını yoğunu bas bileti al işini görecektir hocam. Biraz uğraşla rahat uri kasabilirsin

8. 2 gün kalmış etkinliğin bitmesine, bu süre içinde 150 k uri kasıp savas biletini alıp görevlerde ilerleyip modülü alamamki zaman yetmez :(

9. yok malesef modülüm nasıl elde edebilirim solace modülü?

Bir de birleştir ögelerini en hızlı nerelerde kasarbilirim hangi ögeler nerelerde daha hızlı kasılır onuda öğrenmek isterim.

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Floot yapmak yasaktır, mesaj düzenle kısmından ekleyebilirsiniz lütfen dikkat ediniz. Forum kullanımı hakkında bilgi almak için Buraya bakabilirsiniz.
    NPC hasar modülüne sahipseniz Solice ile yolunuza devam etmenizi tavsiye ederim. PVE haritalarda oldukça işlevsel bir durumdadır. Prolarınızı ve Yetenek Ağacınızı tamamlayana kadar Zeta kapısına odaklanmanızı öneririm.

İyi forumlar

11. o zaman zeta yapıp proları tamamlamam gerek anladığım kadarıyla.argem 46 bence yeterli düzeyde şuan.npc hasar modülüne sahip değilim nasıl elde edebilirim?

şeyide sorucam bu şekilde benim havoclar 5 6 level prolar 16 level lf 4 lerle burguyla ve seprom beslemeyle x4 lazerde 55 60k vuruyorum yaklaşık bana düşük geliyo bana x1 lede 15 20k arası birde gemim cerrah yüzde 6 hasar desteği var normal mi nasıl hasarım bir yerde eksik yaptığım bişey mi var?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Nisan 2020
  12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum Kuralları gereğince Flood yapmak yasaktır, lütfen kurallara uyunuz. Şuanki etkinlik ödülünde istediğiniz NPC hasar modülü bulunmaktadır.
    Etkinlik bitmeden NPC hasar modülünü birleştirden alabilirsiniz. Geminizin hasarı konusunda bir yorumda bulunamayacağım. Hasarınız Geliştirmeler, Yetenek Ağacı Puanlarınız, Kullandığınız Gemi ve Modüllerine göre hesaplanabilinir.

İyi Forumlar.

13. teşekkür ederim bilgilendirme için flooddan dolayı kusura bakmayın jeton şimdi düştü :D konu kilitlenebilir

14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Rica ederim, konunuz talebiniz üzerine kilitlenmiştir. Başarılar.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.