Nasıl Devam Etmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve **__karabela__** tarafından 5 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 7 lf4 var full havoc 8 iris . 25 argeyim şuan ne yapmam daha yararlı olur sizce . Zetaya devam edip anahtar ve günlük dosya mı alayım yoksa başka bir kapı mı önerirsiniz ne yapayım ? teşekkürler şimdiden

Luminous bunu beğendi.
  2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Zetaya devam etmeniz tabii ki şu an en mantıklı şey. Yalnız, aldığınız anahtarları prometheus lazeri yapmak için birleştirmelisiniz. İlk prometheus lazerlerinizi de görevlerden alırsanız hızlıca rinusk açığını kapatabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

3. prometheus lazeri bu kadar öenmli mi ben lf4 gününde kutu açmayı planlıyordum bide görevlerinde lazeri promerium ile geliştir diyor ben 400k seprom geliştirme var o silinecek sizce gerçekten yapmalı mıyım bu görevleri

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Haritalarda ve özellikle X-BL haritalarında kesinlikle Prometheus Lazer Topları ile rahat edebilirsiniz. BL NPC'lerine karşı x3,5 kat daha fazla hasar vermektedir.

İyi Forumlar.

.Hypnos. bunu beğendi.
  5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Prometheus lazeri şuan oyundaki en güçlü lazerlerdendir. Normal LF4'lerden daha yüksek hasara sahiptir bu sebeple en kısa sürede almanız sizin yararınıza olacaktır. Seprom geliştirmeniz bittikten sonra promerium geliştirerek görevi rahatça bitirebilirsiniz.

İyi forumlar.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  6. ya kusura bakmayın sizi de yoruyorum promethus lazeri için birleiştirin demişsiniz 75 anahtara bir lazer üstelk 15 k ucb 100 e karşılık birleştirmek mantıklı gelmiyor sonuçta bir sürü şey çıkabilir kutudan eminseniz şuan yapıcam . bide ben en iyi lazerin lf4 oldugunu sanıodum promethus daha mı iyi gerçekten ? cevabınız evetse konu kilitlenebilir. cevap verip kilitleyebilirsiniz.

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Evet prometheus lazerleri bütün o birleştirdeki malzemeleri almasına rağmen vuruş gücüyle ciddi bir fark yaratmaktadır. Özellikle 20 taneyi geçtikten sonra bu farkı çok açık bir şekilde görebilirsiniz. Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.