Nasıl devam etmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Ciguli tarafından 14 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ciguli

Ciguli User

İyi günler. 12 prom lazer, 15 lf-4, 30+bo2, 8 iris ve apis-zeus diroitlerim ve havoclarım var, 29 argeyim, haftada 3-4 zeta yapıyorum çifte ödül günlerinde, oradan gelen ödüllerle de prom lazeri alıyorum. Zeus diroidi için 800 k uridium ve 350 yeşil anahtar biriktirmiştim, bu cuma açacaktım ancak apoc kutusundan dün zeus diroidi çıktı. Şimdi sorum şu: zeus hariç irislerim 13. Seviye (zeusta akşama olacak bastım) prom lazerlerim 13. Seviye, elimde kalan anahtarları prom lazeri için kullanacağım ama elimde kalan uridiumla ne yapacağımı bilmiyorum. Burgu diroit düzeni mi almalıyım yoksa zeta kapısı açmak için mi harcamalıyım? Veya başka bir fikriniz var mı?( Şu anki etkinlik için savaş bileti aldım 600 k uridium kaldı)

2. Selam, bana kalırsa burguyu almalısın. Güve yoksa onuda almalısın, onun haricinde zeta -rinuks-pro olarak ilerlerken araya biyere karantinada sıkıştırıp oil kasarsan geliştirme indiriminde diroitlerini ve prolarını seviye geliştirebilirsin.. aklıma bunlar geliyor , bol bol kapı dönerek bölünme kasarak 10 adet spartan yapacak kadar olunca kronosu yapıp tarifi alıp spartanlarını yaparsın ama pro sayına göre bu biraz erken gözüküyo :)

Ayrıca zeus büyük şans keşke benim olsa :D hayırlı olsun

3. ateistkeci

ateistkeci User

Elinde kalan Uridium ile burgu almanı ve kalanı ile JOB-100(NPC'lere x3.5 kat, oyunculara x2 kat hasar veriyor) almanı öneririm Prometheus lazeri kasarken BL'de fazlasıyla işe yarayacak bir lazer ayrıca elitin elinde kalacaktır :)

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Elinizde kalan Uridium ile en gereken Droit Düzenlerini almanızı tavsiye ederim. Daha sonra gerekli cephane ihtiyaçlarınız için Alfa, Beta ve Gama kapısını dönerek karşılaya bilirsiniz. Unutmayın ne kadar gelişmiş olsanızda Cephane önemli bir ihtiyaçtır. Daha sonra her hafta yaptığınız şekilde Kappa dönerek Hercüles ihtiyaçlarınıza sahip olabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Ciguli

Ciguli User

Cevap veren arkadaşlara ve moda teşekkürler. Tavsiyelerinizi dinleyeceğim. Konu kapanabilir.

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.