Destek Nasıl devam etmeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve YourGoliath2 tarafından 16 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar diminisher, solace, şimşek vegam var diminisheri kullanıyorum. Sadece +%15 dp modülüm var. 10iris 10 pro gerisi 1 kararsız 1 yansıma 2 magma gerisi normal lf4 pro lazerler 5 seviye full havocum.21 argeyim kalın sıkıyorum 20seviyeyim 20k urim var bundan sonra nasıl devam etmeliyim.

2. solace %15 npc yok ise venom %12 varsa venom kullanın her ikiside yoksa diminsher kullanıp implus keserken rahat edebilirsiniz

Titan. bunu beğendi.
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

BL haritasında seri şekilde Invoke, Mindfire Behemoth ve impuls kesmeye devam etmeniz durumunda çok iyi şekilde uridium toplayabilirsiniz. Diminisher avcı konfi ile yeteneğini kullanabilirsiniz inanılmaz iş yapacaktır. Lakin biraz tehlikeli bir durumdur. :)

Argenizi 24 argeye doğru yol açmanız gerekiyor, tabi ki de bu durum size özeldir. Öncelikleriniz farklıysa daha farklı şeyler yapabilirsiniz, benim minnak tavsiyeme gelirsem gelecek ilk 4 argeyi kalkanınız için basarsanız çok yararlı olacaktır.

Ayrıca yukarıda yılmazcan arkadaşımızın dediğine kesinlikle hak veriyorum çok yararlı olacaktır.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  4. Diminisher %15 dp modülü harici modül yok nasıl alabilirim o modülleri? Yani etkinlik felan ne zaman gelir? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Gelecek olan etkinlikler ve içerikleri Merkez Ekip tarafından açıklanması durumunda Forum Kanalında gerekli duyuru işlemleri Adminlerimiz tarafınca yapılmaktadır. Forum Kanalını takipte kalınız.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.