Nasıl Devam Etmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve PyroJoose tarafından 14 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. PyroJoose

PyroJoose User

Merhabalar. Gemim cyborg. 10 pro, 20 lf4 , kalan lf3 ve full bo2 yim. Apisimi yeni aldım , full havocum. 29 argeyim. 625 bin uridiumum var . Sizce gemimi nasıl üst seviyelere taşıyabilirim ? Şimdiden teşekkür ediyorum, iyi forumlar dilerim :)

2. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Kappa yap hercüles fulle sonra proları yap.

3. the_flood

the_flood User

-öncelikle zeus almanı tavsiye ederim. x2 günlerinde zeta yapmak hem zeus için hemde pro lazer için kutu biriktirmen için önemli.öncelik zeus
    -kappa yaparak herculeslerini fulleyeceksin.sonra istersen spartan alırsın.
    -BL haritalarında proları fullemeye devam o_O

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım, bu sayede daha faydalı cevaplara ulaşabilirsiniz. Yukarıda oyuncularımızın dedikleri doğrudur. Bu şekilde de ilerleyebilirsiniz. Lakin Öncelikle olarak Zeta kapısı yapıp zeus günlerinde kutu açmanızı öneriyorum. Açtığınız kutularda Geliştirilmiş LF4 çıkma oranını hesaplarsanız çok kaarlı olacaksınız.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ağustos 2020
  5. ben de benzer durumdayım 24 pro var pro mu yapmalıyım yoksa zeusa gidip hercules mi tamamlayayım

6. smoonrise

smoonrise User

Zeus - prolar fullenmesi - herkül - spartan - bo3 - argeler ve tabiki geliştirmeler diye düşünüyorum . Ama tam sıralama bu olmacak diye bişey yok yani arada dosya oluşdukça arge yaparsın ve geliştirme yaparsın , 10. irisi aldıktan sonra prolarını fulle sonra asıl düzenin için çalış herkül spartan kombinasyonu için çift katta kappa deneyebilirsin tabiki pro kasarkende .

Yanılmadım ise abg de yaratıklara kamikaze atmak için sordun . halka en kısa zamanda al full değilsen büyük kolaylık sağlar kapıda kamize için , taktik dersen hepsini bir araya toplayıp sağı yada solundan yaklaş kamikaze seçilmiş halde içlerinden illaki hasar veren oluyor ve pet yöneliyor ona doğru ve donuyor bir yerde kalıyor sende seni takip eden o öbek halindeki yaratıkları pete doğru çekiyorsun içlerinde patlamasını sağlıyorsun alpha vuruşlar az orada pratik yapabilirsin hız konfisinde irisler full kalkan ile yapman konusun tavsiye vermeme gerek yoktur sanırım . hatta eğer sıkılmam zamanımda çok diyorsan çift hız konfisi yada 2 ci konfiyi yarı hız yap irislere birkaç lf4 at kalanı kalkan yap varsa elinde spectrum solace yada sentinel kullan malum %10 kalkan veriyor hatta kredin varsa bu taktiğe alışana kadar ihaleden kalkan desteği al . Aklıma gelener bunlar şuan umarım faydası olur .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ağustos 2020
  7. PyroJoose

PyroJoose User

Aslında benim kararsız kaldığım tek kısım şu , zeta dönmeye devam mı etmeliyim yoksa havocları fullediğim için kappaya mı başlamalıyım ?

8. ateistkeci

ateistkeci User

Prometheus lazeri sayını en az 20-25 yapmadan Kappa dönmeye başlamamanı öneriyorum önce Prolarını arttır bu sırada Ar-Ge için Zeta'dan bol bol günlük dosyası toplayacaksın böylece Ar-Ge'ni de arttırırsın 20-25 Pro lazeri olduktan sonra yavaştan Kappaya başlayabilirsin :)

9. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Zeta kapısını dönmeniz gelen anahtarlar sayesinde prometheus lazerlerinizi tamamlamanızı ve argenizi tamamlanızı sağlayacaktır. Fakat öncelik olarak savunma bakımından güçlenmek isterseniz kappa yapmaya başlayabilirsiniz. Ama kendi fikrimi belirtmem gerekirse zetadan şaşmayın :)

İyi forumlar.