Nasıl Devam Etmeliyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GönülBağı tarafından 22 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba Arkadaşlar,

17 Seviye Cyborg
    30 Kararsız LF4 30 Bo2 Full Hız 8 Iris
    13 Arge (Kalına göre dağıtıldı) gemim var.
    8 Level Pet 3 Kamikaze 3 Kutu modülü var.
    Diroit tasarımı, modül vs. sahip değilim.
    Hesapta şuan 500.000 Uri var.

Bu noktada nasıl bir yol izlemeliyim?
    İndirim kullanarak argemi 24 yapabiliyorum şuan, sizce ilk olarak neye odaklanmalıyım?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

2. Bana kalırsa urinle argeye yada başka gereksiz şeylere harcama yı düşünme yapa biliyorsan pala toplayıp zeta kapısı yapman urınle de yapa biliyorsan gene bol bol zeta kapısı yapman pazar günü x2 de yapıp 50 yeşil anahtar 50 gunluk dosya vs. şeyler kazana bilirsin günlük dosyayı argeye harcarsın bu sayede cabuk 24 arge olup kalın sıka bilirsin yeşil anahtarlarıda bırıktırıp yanı pazar gunu yapa bildigin kadar zeta yap aldıgın anahtarla BL haritasında ımpulse kesıl pro lazerlerıne kasma yönünde olsun.

Son düzenlenen: 23 Ocak 2021
  3. ek olarak pazar günü kapı yaptıgında indirim ve vip çekmen yönünde olur hem uriden tasarruf edersin hemde fazla kapı yaparsın bu sayede

4. urin ile indirim çekip pazar günü ful zeta dön ve kutuları biriktir hem argen olur hem yeşil anahtar hemde cephanen birikir bence kutularını aç ama zeus günün bekle ben yan gemim ile açtım zeus verdi direkt belki şansınadır ama kutuları açmak daha mantıklı olur senin bunun 2 hafta tekrarla ama zeta yapmaya devam etmelisin prometeus lazeri için bu sırada sürekli görev bitirmelisin 22 level olup önce korsan görevlerini bitirip prolarını fulle devamında 100 lüklere başlamalısın ama tavsiyem 100 lük göreve başlamadan önce kafa yapına uygun bir klana katıl

5.  
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ocak 2021
    yildizci bunu beğendi.
  6. Merhaba,

Konu için paylaştığınız öneriler gayet güzel @yılmazcan47 . Not kısmında yazdığınız mesajı düzenledim. Forumda yeni oyunculara veya ilerleme tavsiyesi isteyen oyunculara bu şekilde moral bozucu mesaj yazmamalısınız.

İyi Forumlar.

yılmazcan47 bunu beğendi.
  7. Merhaba,

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Anlıyorum ki her şeyin başı kapı yapmaktan geçiyor.
    Bu durumda daha rahat kapı yapabilmek için yine de harcama yapmamalı mıyım? (Diroit düzeni vs. gibi)
    Bir de kapı yapmak için palladium mu mantıklı olur, katlayıcı ile pvp de kutu toplamak mı ?

Teşekkürler

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Erken seviyelerde Palladium hammaddesi yerinde bir karar olacaktır. İlerledikce x-BL haritalarında Invoke NPC'si kesmeniz ani bir ivme kazandıracaktır. Diroit düzeni olarak kapılar için Güve düzeni haritalarda ise rahat kasılmak için Burgu düzeni de yerinde bir karar olacaktır.

Ekstra eklemek isterim ki merhaba, .. İyi Forumlar gibi kalıplar moderatörlere aittir. Görevi bıraktıktan sonra mesaj içeriklerin kime ait olduğunu anlamayı kolaylaştırmaktadır. Mümkünse kullanmaktan kaçınınız. Nezaketiniz için teşekkür ederim.

İyi Forumlar.

9. Cevaplarınız ve uyarınınız için sağolun. Hem forum hem oyun açısından bilmediklerimi öğreniyorum, teşekkürler :)

UçuyosunMelih ve _-Thanatos-_ bunu beğendi.