Öneri Nasıl Devam Etmeliyim?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ByTurkmatrix tarafından 27 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar

Darkorbit benim için git gide monoton bir hal almaya başladı ve nasıl devam edeceğim konusunda kararsızım. Şuanda 600.000 uridiumum var sizce nasıl değerlendirmeliyim

Gemi Orcus %18 NPC , %5 Hız ve Kalkan modülüm var

1-Hydra için bölünme kristalı kasmaya devam mı etmeliyim?(Şuanda 664 bölünme krıstalım var) Not: Tek takıldığım için kuiper yapıyorum ve çok yavaş kasılıyor ve bir yerden sonra insanı sıkıyor.
    2-600.000 uridiumu 1milyon yapıp Solace Plus mı almalıyım?(Şuanda %15npc,%5 hız,%26 dp modulleri var)
    3-Pro lazerleri 16 seviye mi yapmalıyım?
    4-Pet geliştirmeye mi yönelmeliyim?

2. Geminin ozeliklerini ve suanki durumunu at

3. titans___

titans___ User

ağa ne güzel modüller miş onlar bende solaris plus tris ile güzel desteklerinde oldu mu abg ve ebedi akıyor da diğer kapılarda da sıkıntı yok da yok arkadaş o kadar yüksek vuruşlu modülüm yok hani hız var hatta orcusda düşman hasarı da yüksek de, ben ebedi için solaris plusda 4üncü modül yok yakalayamadım da hani solaris plus da hasarda düşük ve pusat plusda yüksek hasar da olsa almam , o kadar az dpde fena kesiyorum Pusat Plusları ,o gemi ile anca PVP etkinliğinde falan space kovalarken kutu toplarken olur da , şu an orcusda hız ile Goli plusdan daha hızlı oldum ya deseler inanırmıydım hayır .Ben çok çok tavsiye ederimde Solaris plusa herkesi ufaklarla uğraşmak dan kurtuldum, ben de lagdan oyunun en başında 2009 da Alpha da proları tutamaz patlardım hani geçerdim talonları talinleri , tam tıklıycam gemi boşa düşüyor hayda tutttum derken tutuyordum, UCB ile keserdim Alpha proları ve ebedi deki prolarda çok cebelleşştim kolum æğrıyor tıkla boşa düş ve taktik olarak dæ Npc lerden Kalkan DLB ha₺₺æ BO1 ve BO2 destekleri ile halka diroit düzeni ebedi prolar da özellik aç kaç bekle ve destekleri uri ile bazen de birleştirden olanı birleştirden diğeri uri ile alıyorum , proların kaç adet , solaris plus da düşük de solaris de güzel modüller çıktı da ne zaman solaris plus aldıkdan sonra , her zaman ki oyunun şans LAFI edilir yok bende gerçek hayatta da İstikrarlıyım , hatta oil sep 50 bin urilik bir şey çıkınca bu bende fazla heyecan yapıyor yani sene de 3 olmaz da .Pet için şu an para ile satılan lazerleri bekle ve protokoller için 4 seviye veren etkinlik var onları mı kast ediyorsun ve NPC modülleri ve Lazer hasarı onları da alda ben Solaris pluscıyım ha Orcus için hydra yerine neptün aldımdı en son Hydra aldım da o zaman hız yoktu kaçamadıktan sonra Dp de fayda etmiyordu trenler ban yedi şimdi ohh be , kabus gibi olaydan dolayı sırf bunlarla uğraşmak için cita plusa 2 hydra takıp dalcakdım , darkorbit kurtardı o dertten baya Oil gidcekti 2inci hydra ya

4. vip artı indirim alırsan 1 hafta bile olsa 700 k ya düşüyor uri bedeli 1 m yerine haberin olsun

5. şuanda droidler 16 seviye spartanlar full, pro lazer 25 tane geri kalan lazerler geliştirilmiş lf4

hydra için kuiper yapıyorum şuan. 664 bölünme kristalı var

6. bu oyunda bot kullanan ve bug yapanlar tamamen temizlenmeden 1 kuruş bile yatırım yapmam

7. o modülleri yakalamak için kaç tane modül harcadım bir bilsen ama bir türlü orcus için dp modülü ve kalkan delme modülü çıkaramadım

titans___ bunu beğendi.
  8. titans___

titans___ User

Hangilerinden çıktı DMGTX10 mu çok fazla parça istiyor mesela bende bir türlü Cita Plus da düz veya Npc hsarı çıkmıyor , bende uğraşıyorum da sen kadar değil de , Orcusda Hız çıkmaz dedim di çıktı da you tube da videolar da baya yüksek hasar çıkaran yeni hesaplar da gördüm ben 2009 dan beri oynuyorum da tamamen kısmet diyerek kendimi avutuyorum , bir gün olur diyorum da ne zaman acaba ?Karar verdin mi Solaris benim kapı yapmamı kolaylaştırdı ve bilen var mı bu NOVA lar da önceden ABG lerde Roket artışı vardı şimdi onda ki yazı tüm GALAKSİ KAPILARI diye değişti yani EBEDİ kapısı da dahil edildi mi yani benim anladığım edildi taktım girdim de habire bölüm sonunda roket hasarı çıktı EBEDİ kapısın da ,%30 Roket hasarı olmuş 3ü de roket hasarı 5 çıktı ebedi de veya hız falan da gereksiz diye de almamıştım , tabi kısmet şans işte. Bne herkese solaris tavsiye ediyorum ,plus alabiliyorsanız alın derim yani modülsüz bile kapılar için en ideali ,tabi bu benim fikrim .

Sayfayı Paylaş