Destek Nasıl Devam Etmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●Luciлusкα● tarafından 23 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Arkadaşlar,

Gemi Durumu; ( Goli - vega - Leo )
    5 lf4
    35 lf3
    20 bo2
    20hız
    8 iris (1adet 16-lvl diğerli1-lvl )
    Apis 25 parça
    zeus 0 parça

kronos için 3 epsilon 4 lambda kaldı

1 havoc 0 hercules var

Uçuş Düzenleri Kalp ve güve var.

2. Merhaba ,

Arge durumunu göremedim eğer düşükse arge'ye yönelebilir ve 24 arge ile kalın sıkmaya göre ilerleyebilirsiniz. Yada droit'lerinizi öğe geliştirme ile 16 seviyeye çıkartın. İçine koyduğunuz lazer ve kalkan için yararı olacaktır.

İyi forumlar.

3. bence uridyum biriktir ve zeta yap zetaya başlayınca %50 şeref çek hem şerefin artar hem havacunu fullersin zeta bildiğin gibi günlük dosyası ve kutu anahtarı veriyor 40 kere açıp yapsan 2000 dosya 1000 de anahtar demek argen artar biraz kutu aaçrsın 1 2 lf4 çıkartırsın havoçlardan sonra kappaya başla kappada hem lf4 verme şansı var 40 kere kappa aypsan bi 5 kere falan lf4 düşer herhalde kutudan falan derken 20 lf4 olurusn.

4. ahmettyran

ahmettyran Guest

Vega yerine aegis alabilrsin. Ondan hariç full zeta yap kırmızıları fulle gerisi kolay.

5. Evet arkadaşlar arge durumunu belirtmeyi unuttum kusura bakmayın 30 arge gemi
    ve zeta kappa konusunda oldukça kararlıyım o kapıları bir daha yapmıyacağım 3 kappa 5 zeta 0 ganimet

o kapılar yerine anahtar kasıp zeus için uğraşmayı düşünüyorum veya kronos devam edip aegis alabilirim

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizin durumu yavaş yavaş elit olmaya ilerliyor.Fakat Zeustan önce Zeta kapısı yapıp Havoçları fullemeniz size her zaman artı kazandıracaktır.Alacağınız Zeus a ancak 2 adet silah koyabilirsiniz.Tamamlıyacağınız Havoç tasarımları size %10 vuruş kazandıracaktır.

İyi forumlar.

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Havoc hercül bu ikisi olmadan eksik olursunuz bence kapı yapmama Kararınızdan vazgeçmelisiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.