Nasıl Devam Etmem Gerek?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by M.Efe.Ceylan, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ne yapacağım ve ne sıra ile yapacağım konusunda kafam çok fazla karıştı ve fikirlerinizi almak isterim

Gemi aegis/goli/vega/sinek/loenov (ancak yetenek tasarımı yok)
    31Lf3
    2Lf4 (3lvl)
    16 bo2
    16 sgn3 (en iyisinden hız, ismine bakmaya üşendim şuan)
    8 iris 1 havoc (irisler 6 lvl geliştirmeli)
    Apis 16 Zeus 5
    25 arge (kalın sıkacak şekilde bastım)
    8lvl pet ham madde toplama/kamikaze/oto yağma 3. seviye modüller Tamir 1. seviye modül ve hiç protokol yok
    Elmas ve Burgu droit dizilimleri var
    şuan 600k civarı uridium var. Goliath için cerrah tasarımını bekliyorum eğer uridium üzerinden satışa sunulursa diye biriktiriyorum tasarım gelene kadar 250k üzerine çıkıcam onun üstündeki meblayı harcayacağım şayet payment gelirse harcamaya müsait 250k uridium olur.

Başka bir konu açtım pazar x3 denk getirirsem 1.000.000 uri çekicem parasını hazırladım x3 bekliyorum. Bunuda hesaba katalım tavsiye verirken ;)

Bundan sonrasını bilemedim. Kutuya abanayım lf4 apsi zeus parçası mı kassam yoksa yaratıkla falan uğraşmak yerine palladium toplayım ggden havocları mı tamamlasam ya da önce diroitler ve tek lf4ün geliştirmesini mi tamamlasam gerçekten kafam karıştı. Zeus günlerinde 80-100 arası kutu yapıyorum. Zeus 20 parçayı bulunca direk inşa edicemtamamlamaya uğraşmayacağım. Zeus ararken bol bol apis çıkıyor zeus 20 oluncaya kadar apiskaçta kaldıysa onuda o şekilde inşa edicem tamamlamaya beklemicem. Ara sıra palladium toplayım zeta açmaya çalışıyorum. Şu ana kadar 3 zeta yaptım. 4. yolda. Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim

Last edited: Jul 17, 2015
  2. Captivity

Captivity User

Bence palladiumda takılıp zetaya basmalısın gerçekten çok karlı bir kapı hem uridiumun bu sürede kolay birikir hem elitin olur rütben hızlı ilerler havocları zaten ne kadar hızlı tamamlarsan o kadar iyi palladiumda takılırken korsan görevlerinide yapabilirsin uridium kasmak ve gg toplarken boş durmamak için :)

3. Şu aralar uber görevi yapıyorm. Palladiumda biraz sıkılıyorum yalan yok ancak arada sırada girip topluyorum zeta yapmam lazım diyerekten :D bugün yarın 2. zetam açılacak. Birde uridium kastım baya cerrah tasarımını bekliyorum gelir gelmez alıcam. Başa tavsiyeniz var mı?

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizin Ekipmanları şu an iyi durumda.

Bundan sonra yapmanız gereken,Paladyum toplayıp Zeta kapısı açarak Havoçları fullemek.

Alacağınız anahtar ödülleriyle açacağınız sandıklardan LF4,Apis,Zeus parçaları(bütün olarakta bulma şansı),Tasarımlar ve çeşitli ekipmanlar bulabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. Özet olarak fazla dağılma zetaya yüklen diyorsunuz yani? Aslında pek çok kişiye aynı yorum yapıldı bu zetanın hayrı büyük :D

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ben size şu kadarını söyliyeyim,hesabım hemen hemen sizin hesabınızın özelliklerine yakındı.

Zetayı yaparak Havoçları fullemek için uğraşırken,39 tane zeta yaptım.

Aldığım anahtar ödüllerini sürekli LF4,Apis,Zeus günlerinde açtım,12-13 tane LF 4 ü bunlarla buldum.

Yani Havoç tamamlamaya çalışırken,farkında olmadan geminizi fullüyorsunuz.

Keyifli Forumlar.

7. Teşekkür ederim verdiğiniz cevap için :)

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

9. Lf4 sayısında ve iris levellerinde değişme oldu, liste güncellenmiştir...

10. senberk99

senberk99 User

Bence 1m uridium ile halka diroit düzenini,ticaret modülü 3 ü aldıktan sonra zetaya basabilirsinz.Fakat palla ve kutu topluyabiliyosanız basmayın direk tüm uridiumunuz ile yeşil anahtar alın ve de yarısını LF-4 yarısını ise Zeus gününde açmalısınız.Tabi bence toplama imkanınız yoksa 400k uriyi zetaya yatırıp 400k uriyi de anahtara yatırabilirsiniz.Tabiki vip+indirim almayı sakın unutmayın.

11. Teşekkürler yorumunuz için.

12. 700k biriktirdim demiştiniz heralde resim albümünde elinizde belli bi rakam mı var cerrah tasarımının fiyatıyla ilgili?

Last edited: Jul 19, 2015
  13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Cerrah tasarımının fiyatı hakkında bir bilgi bulunmamaktadır.Takipte kalmalısınız.

Keyifli Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.