Nasıl düzeltebilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zarra!!! tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zarra!!!

Zarra!!! User

bende hellstorm launcher 2 var ilk başta kullanabiliyordum bugün kullanamıyorum ona ait roketide var ama oyunda roket atar yüklenmemizdiyor ekipmanımdada takılı birde ekstralardaki hiç bir şeyi kullanamıyorum.cephane genişletici var ambar genişletici var ama bu oyunu oynarken göstermiyor ve bu sorun bugün başladı.

2. Merhaba ;

Cerezlerinizi temizledikten sonra tekrar deneyiniz. Eger ki sorununuz devam ediyor ise konuyu gerekli yerlere iletecegim. Siz de ayrica Support'a yazip geminizin incelenmesini talep edebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Zarra!!!

Zarra!!! User

cerezleri nasıl temizlebilirim

4. Ccleaner falan indir.Yada chrome kullanıyorsan sağ üstte 3 tane çizgi var ona tıkla.Sonra ordan Geçmiş de tarayıcı verilerini temizle diye birşey çıkıcak.En baştan temizle.

5. Zarra!!!

Zarra!!! User

senin deidğin gibi yaptım sağ üstteki 3 cizgiye tıkladım ne varsa temizledim ama yine aynı sorun devam ediyor.ben en iyisi supporta söyleyim bi incelesinler

saat 16.45 bu saaatte konfigürasyon 2 yaptım ve herşey düzeldi bütün sistemler düzeldi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 May 2014
  6. KARANLIK

KARANLIK User

Sorununuz gerekli ekipmanları her iki konfigrasyona takmamanız ile ilgili.Sorun çözüldüğüne göre konu kilitlenmiştir.İy forumlar.

KeskinBicak bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.