Nasıl fullenebilirim

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by _Ŧยςк_tђє_รץรtє๓_, Jul 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba arkadaşlar şu an 23 Lf3 8 elit kalkan 13 elit hız 5 lwl pet 4 iris 4 flax bir goliathım. Ben daha hızlı kasılmak için ne yapmalıyım aegis almayi düşündüm ama bilmiyorum daha hızlı kasmak için ne yapmam lazım söylerseniz mutlu olurum. Kendi klanim var tr2 serverindeyim klana gelmek isteyen herkez gelebilir

Just Feel Baby

2. Aegis'i kredi kasarak alma imkanın varsa yararlı olur, hangi serverdasın bilmiyorum ama Cubikon gruplarında kasılmanı tavsiye ederim. Tek başına Kristallon'da kesebilirsin bu gemi ile. Hız ve kalkan eksiklerini tamamladıktan sonra duruma göre Palladium ve ya bonus kutusu toplayarak kapı açabilirsin.

3. ilk önce agies felan alma ilk işin vergisiz bir klana giremk olacaktır sadece kasılmak için sonra skaylaptan promerium gönderip satabilirsin sonra tallon kesebilirsin bu arada serverim tr2 tr2 deysen beraber kasılırz

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Zeta kapısını yapmalısınız,kapıdan gelen ödüllerle;
    -Günlük dosyalarıyla arge basabilir geminizin Saldırı ve Savunma gücünü arttırabilirsiniz,
    -Dıroıtleriniz i.çin Havoc tasarımı çıkartma şansınız olur,
    -Ganimet anahtarlarıyle,x2 gününde Apis ,Zeus parçası ve LF4 çıkartmak için kutu açabilirsiniz.
    -Urıdıum,şp,Tp,kredi ve rütbe kasma şansınız olur .
    LF4 sayınızı arttırma yoluna gitmelisiniz kapı yaparak veya kutu açarak...
    İrislerinizi 16 seviyeye geliştirebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

Daha zetaya gerek yok bence irisleriniz tam değil 16 yapmak da fazla mantıklı değil :D Şu an için cubi gruplarıyla veya katlayıcı alıp pvplerde kutu toplayarak uridium kasmalısınız.İrisleri credi ile,LF-3leri ve BO-2 leri uridium ile tamamlamalısnız.Sonrasında arge yapabilirsiniz ayrıca pete 3level modüllerden almalısınız.(oto toplama 3,hammadde toplama 3,kamikaze 3).Bunlardan sonra Zeta kapısına başlayabilirsiniz.

6. konu kilitlenebilir

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.