Nasıl fullenme yolu izlemeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ULTRASLAN tarafından 1 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ULTRASLAN

ULTRASLAN User

Öncelikle selamlar benim gemi 9 iris 11 herküles 10 havvoc 29 argedir 15 lf4 var 1 kırmızı 1 yeşil lf4 vardır kalp uçuşu ve güve tek vardır standart tasarımlar fuldur venom diminisher spetcrum sentinel tartarus 45 bin urilik sinek var aegis elite var 8 milyar tp var 21 leveldir geliştirmeler sıfırdır zeus yoktur vip ile indirim ile birlikte zeus 640 bin uridium istiyor. Kronos açıktır şuan Skylap fuldur. Sadece seprom 16 dır gelişiyor . argeyi kutuya diziyorum kutu toplayan birisiyim topladğım uri ve ggler neyden yararlanarak harcamalıyım Lütfen bana yardımcı olun hangi yoldan ilerlemeliyim saygılar sevgiler

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

şimdi sana birkaç önerim var hangisi kolayına gelirse
    1- gg toplayıp ggler ile hades yapmak ve bir bakıma şeref kasman bir bakıma da lf4 için.
    2- gg ile sadece zeta yapman anahtar ve havoc için ugraşman. Anahtarla zeus günlerinde kutu açman şahsen çok karlı
    3- uri ile 2 haftada bir Cuma günleri 19:00 da başlayan yada 20:00 da başlayan geliştirme indirimini takip edip ona yüklenmen ve irisleri yükseltmen
    4- çok seri bir şekilde gelişmek istemiyorsan pete yatırım yapmanı öneririm PET uzun vadede işe yarıyan bir yardımcı olduğu için :)
    he birde kronos için pazar günlü yap sadece içinden güzel rsb olsun cephane olsun genel anlamda kapı güzel :D o yüzden pazar günü yap işin kısası

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.