Nasıl Gelişebilirim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cagatay59 tarafından 1 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cagatay59

Cagatay59 User

Arkadaşlar biliyorum belki yüzlerce kez yazılmıştır bu konu ancak genede sormam gerek ? Nasıl çok daha fazla gelişebilirim ? Gemimin Özellikleri şunlar :
    Gemim : Goliath
    Silahlar : 15 lf3 (5 lvl geliştirmeli hepsi )
    Kalkanlar : Kalkan paketi L alıcağım yakında yani 10 adet 5 lvl bo2 kalkan olması lazım. ayrıca şimdi 5 tane var bu kalkanlardan
    Diroitler: 5 flax 1 apis
    Pet : 3lvl
    Argem daha yok arge için uri çekmeme gerek varmı ? Vuruşum x1 ile 2.8 k - 3.4 k arası değişiyor.
    Levelim 9
    Ne yapmam lazım sayın arkadaşlarım . Gerçek anlamda güçlü bir çar olabilmem için . Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim .
    KONU YANLIŞ YERDEYSE DOĞRU YERE TAŞIYINIZ LÜTFEN .

Son düzenlenen: 1 Temmuz 2015
  2. ANKARALI

ANKARALI User

Arge yapmalısın iris alman lazım credi ile arttırmadan alabilirsin yada o kadar credin yoksa flaxları fulle benden şimdilik bu kadar aklıma gelirse yardımcı olmaya çalışırım

3. kalkan paketi alacağına goli paketi al 35tl ye 15lf3 15hız 15 kalkan veriyo yanlış değilsem elindekilerle beraber biraz sağlamlaşırsın. sonrada durmadan tallon kesip aegise yönel hiçbişeye para harcama aegis alana kadar aegisi allınca gerisi gelir aten :)

4. Cagatay59

Cagatay59 User

Ancak 35 tl lik goli paketinde 15 kalkan iş görmez çünkü hepsi geliştirmesiz. kalkan paketinde 10 tane 5 lvl var bendede 5 tane var . zaten golim de var yani bence gereksiz olur o paket onun yerine kalkan paketi daha işlevsel olur diye düşünüyorum. Fikrin için saol :)

5. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Öncelikle argenizi 21 yapın.İrislerinizi en kısa sürede temin edin.Kendi görüşüm LF-3 için geliştirme için uridiumharcamayın B0-2 ve LF-3 sayınızı arttırın.Petinizi 8 level yapıp kamikaze 3 modülü alın.Daha sonra zeta kapılarınızı yapmaya başlayın havoc sayınızı arttırın.Havoclar çok ugrastıracaktır bu yüzden en kısa sürede başlamanızı öneriyorum.Daha LF-4 lerinizi çıkartmaya başlayın.Ancak bunların hepsini yapmanız zaman istiyor.Yavaş ama emin adımlarla ilerleyin.

Keyifli forumlar.

6. Geliştirmenin acelesi yok 1 lwl lf3 ile 16 lwl lf3 arasındaki fark 16 vuruş bu da çok fazla değiş
    Full bi geni olsa rsb güçlendirici vs ekler 1000 yapar 16 yı
    Ama. Senin in çok önemli deil

7. YOLUN*SONU

YOLUN*SONU User

hiç birinizde demiyor apisi nasıl aldın

8. Bir tane forum üyesi görmüştüm kutudan spisin tamamı çıkmıştı belki o üye budur yada kısmetine ona da çıkmıştır

9. Cagatay59

Cagatay59 User

bilmiyorum 1 tane yeşil ganimet anahtarım vardı açtım apis diroiti kazandınız dedi baktım direk apis :D

10. Banada o şekilde venom çıktı ballıyız ikimizde

Hangi serverdesün

11. Cagatay59

Cagatay59 User

tr4 sen ?

12. Tr6 aynı serverde olsaydık kasılabiliriz diyecektim de

13. dostum bu gibi gemilerde leonov ile ana haritalarda kasılmayı öneriyorum irisleri tamamla lf3 geliştirme ( sakın çok gereksiz ilerde l4 bulduğunda geliştirirsin ) yani geliştirme erken hiç birine elleme iris tamamla arge yap sonra yine yaz buraya

14. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Gerekli cevaplar alındıysa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

15. Cagatay59

Cagatay59 User

kalkan paketi almalımıyım sence ?

16. oyuna vip dışında para yatırmanı tafsiye etmem

17. Cagatay59

Cagatay59 User

Ya daha güzel bir yolu yokmu ? Adamlar geliyor bana 40-50 k oynuyor nasıl oluyor bu ? Ne yapmam gerek benimde böyle olabilmek için ? Arge şart zaten peki günlük dosyası sadece uri ilemi alınıyor ? Açık arrtıma haricinde görevden felan çıkmaz mı ?

18. ILYRevenge

ILYRevenge User

Önce bi sakin ol, onlar senelerini veren oyuncular :) Goli paketi kalkandan daha çok işine yarar , - 15 LF-3 Lazer
    - 10 SG3N-B02 Kalkan Jeneratörü
    - 10 G3N-7900 Hız Jeneratörü ve bütün ekstraları veriyor işine yarayan.55 lira bayılma sakın kalkan paketine falan, 5 lvl ile normali arasında hiçbir fark yok, 16 yapman lazım oda senin için erken.Arge yapabilirsin bu paketi aldıkdan sonra ardından irislerini fullemelisin x-7de kristallon ve x-6da cubi gruplarına girip kasarsın crediyi. Önemli tavsiyem goli paketidir :)

Not:İrislerini aldıktan sonra iyiki goli paketi almışım diyeceksin emin ol :)

19. Cagatay59

Cagatay59 User

anlayamıyorum goli paketi ile irisin alakası ney :) birde apis var bende iş görürmü o ?

birde şöyle bir sorum olucak iris nasıl alıcağım .. Uri çekip mi ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2015
  20. ILYRevenge

ILYRevenge User

Kredi biriktirebilirsin İrisle goli paketinin şu ilgisi var, geminin 15 slotu var , lakin senin elinde 30 tane lf3 olucak, irisin ise 2 tane yeri var ve buraları o ek lf3lerle doldurup kendini güçlendirisin, şuanki geminle gidip tallon,cubi vs. kesebilirsin zaten apisinde var benim fikrim bu yönde , o 5 lvl kalkan senin çokda işine yaramaz :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.