Destek Nasıl gelişebilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KralCyristaL tarafından 22 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Ben oyuna 4-5 yıl önce başlamıştım ama hesabımda çok oynamadım ve o zamanlar oyunu çok bilmiyordum geçen gün canım sıkıldı aklıma geldi Darkorbit bi gireyim bakayım dedim svlerde çok az kişi vardı o kalanlarında hepsi benden daha gelişmiş daha güçlülerdi asıl hesabımla devam etmek istemedim bende yeni gemi açtım İskandinavyada zaten oranın teklifleride düşüktü kasılmak daha kolaydı 3 4 gündür oynuyorum olduğu kadar geliştim ama hala diğerlerine göre çok daha kötüyüm acaba bir yerde yanlış bir şey mi yapıyorum diğer gemiler gibi olmak için oyuna para yatırmak zorundamıyım yoksa kendi kendime kasılabilir miyim bunun bi yolu var mı? Bana önerebileceğiniz bir taktik var mı?
    Gemimin özellikleri
    5 LF-3 (geriye kalan lazerler 300k Credilik mor lazer daha kolay kasılmak için aldım)
    8 İris
    6 Elit kalkan
    5 Elit hız
    3 Seviye pet
    Goliath Enforcer

Genellikle 2-3 ve 2-4 de devo ve sibelon daha tallon denemedim ama lordakium kesmekte zorlanıyorum.

Günde 5-15k uri arası kasıyorum harcadığım zamana ve görevlere göre değişiyor.

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler :)

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Öncelikle hızlarınızı tamamlayın.

Sklaylab geliştirmelerini takip edin.

Az da olsa arge yapmaya çalışın.

Arada korsan sandığı açın.

İyi forumlar...

3. Teşekkürler dediklerinizi elimden geldiğince yapacağım.

Peki önerdiğiniz konfi varmı yani kalkanları nereye koymalıyım kaç hız koymalıyım vs.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Haziran 2017
  4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

1. konfiye hız jeneratörü ile kalkanları eşit yerleştirin diroitlerinizin 1-2 tanesine kalkan gerisine lazer yerleştirin.

2. konfiye jeneratörlerin hepsini hız yapıp diroitlerin tamamını kalkan yapın.

İyi forumlar...

KralCyristaL bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.